Discuție Utilizator:Smileyboy

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Smileyboy) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.


Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 23 mai 2010 13:57 (EEST)


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Photo cron 1 194 6 2010.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Photo cron 1 194 6 2010.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 24 august 2010 23:06 (EEST)[răspunde]

Actualizări articole despre handbal[modificare sursă]

Bună ziua. Vă mulțumesc că vă preocupă aducerea la zi a unor articole despre handbal. Însă vă rog tare mult să păstrați informațiile deja existente și care sunt încă valabile, spre exemplu numerele de pe tricoul jucătoarelor. De asemenea, acolo unde eliminați numele unei handbaliste, asigurați-vă mai întâi că aceasta chiar nu mai joacă la echipa respectivă (spre exemplu, Cristina Nan este încă pivotul CSM București). O altă rugăminte mare: scrieți doar cu diacritice, altfel unele din legăturile Wiki devin nefuncționale. Am mai reparat eu pe ici, pe colo, dar nu cred că are rost să muncim inutil unul după celălalt, nu-i așa?

Vă mulțumesc anticipat și vă urez spor la editat. --Nenea hartia (discuție) 25 ianuarie 2014 19:13 (EET)[răspunde]

Vă rog din nou să folosiți diacritice și să reparați legăturile Wiki în toate articolele despre handbal pe care le editați! De asemenea, nu mai modificați echipele de club ale handbalistelor convocate la lot pentru campionatul mondial din 2013. După cum am scris și aici, la paragraful 2, este absolut irelevant la ce club joacă ele acum. Este relevant la ce club jucau atunci. --Nenea hartia (discuție) 12 iunie 2014 00:04 (EEST)[răspunde]
Vă implor să folosiți diacritice, să scrieți corect numele handbalistelor și să folosiți legături Wiki!!! Și mai important: înainte să editați citiți cu mare atenție ce scrie acolo! Spre exemplu, după ce probabil ați aflat din presă ce jucătoare sunt convocate pentru turneul amical din Ungaria, dumneavoastră ați schimbat numele handbalistelor de la acest paragraf fără să vă intereseze că acolo era vorba despre dubla oficială cu Belarus! De asemenea, în conformitate cu transferurile pentru noul sezon, ați adăugat sau eliminat numele unor handbaliste în paginile cluburilor, la secțiunea referitoare la loturi, dar ați lăsat peste tot titlul care se referă la sezonul trecut. Vă rog să mă credeți, chiar nu am timp și energie ca să repar mereu după dumneavoastră. --Nenea hartia (discuție) 22 iulie 2014 00:25 (EEST)[răspunde]
FOLOSIȚI DIACRITICE CÂND EDITAȚI TEXTELE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dacă nu știți despre ce e vorba, atunci vă explic: e vorba de litere precum „Ă”, „”, „Δ „Ș” sau „Ț”. Stefania Florea nu e tot una cu Ștefania Florea. Spre exemplu, Timea Tătar scris corect redirecționează către articolul despre handbalistă, în vreme ce Timea Tatar nu trimite nicăieri. --Nenea hartia (discuție) 7 iulie 2015 19:48 (EEST)[răspunde]
SCRIEȚI CU DIACRITICE !!!!!!! AICI NU SUNTEM PE FACEBOOK!!!! --Nenea hartia (discuție) 14 septembrie 2016 22:39 (EEST)[răspunde]