Discuție Utilizator:L.Kenzel

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Arhivă
Dacă vă răspund cu diacritice incorecte, nu mi-o luaţi în nume de rău, este din cauza tastaturii... mulţumesc.


daca tot poate modifica oricine...[modificare sursă]

Sunt un admirator al imaginilor de pe Wiki., nu am posibilitatea sa ma deplasez, iar imaginile imi incanta privirea... pot visa cu ochii deschisi, cat mi-a mai ramas. Din timp ce la un articol este posibilitatea de-a incarca imagini, nu inteleg dece unii trebuie sa la stearga, mai ales daca au fost mutate si la Commons. O imagine face cat 1000 de cuvinte! Mai bine corectati sau traduceti articole daca doriti sa faceti ceva, aveti contributii bune. Ce v-a apucat sa incepeti sa distrugeti? Nu am vazut niciodata Transfagarasanul, am citit despre drum multe, insa, numai vazand pozele am savurat aceasta splendoare, mai ales ca ilustreza tot traseul din Arges in Cartisoara! E mai dificil sa intri pentru articol in Wiki. iar pentru poze in Commons. Desfintati posibilitatea de-a incarca poze pe Wiki. daca nu va plac... si daca veni vorba, mai bine ati crea posibilitatea de Slideshow pentru poze - nu cred ca este nici la Commons - si atunci dece o folositi doar pentru imagini daca nu are aceasta minima facilitate!?!?! Cu cele mai bune intentii, un admirator al imaginilor, Andrei Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.27.144.142 (discuție • contribuții).

Dragă Andrei, în primul rând imi pare rău că nu te poți deplasa pentru a putea vedea frumusețile pe care, în măsură posibilităților, le-ai dori să vezi! Reproșul tău: „că eu am distrus”, nu cred că în cazul acesta mi se cuvine. Trebuie să te contrazic, pentru că ceva contribuție am avut și eu, dacă ai observat, la acest subiect și la Commons. La argumentul tău: „o imagine bună spune mai mult decît 1000 de cuvinte”, îți dau perfectă dreptate. Dar ca peste tot și la toate, Wikipedia are și ea niște reguli pe care cumva trebuie respectate și în ceea ce privește încărcarea imaginilor la un subiect. Cîteva imagini pe care le-am descris, le lăsasem și subiect care arată destul de binișor (zic eu).
Wikipedia fiind o enciclopedie care se bazează pe informații scrise, imaginile fără descriere au locul la Commons și acestea avînd legătură la categoria subiectului Transfăgărășan (doar nu sunt dispărute), trebuie numai să le cauți acolo sau găsești imagini multe prin Google. Pentru că ori și cine din lume poate încărca imagini al categoria respectivă (poate chiar mai frumoase), se pot găsi ușor și nu sunt împrăștiate. Apropo participare la această enciclopedie care văd că și pe tine te interesează; dece nu te înregistrezi ca utilizator și participi la îmbunătățirea articolelori, măcar așa puțin ca mine și putem comunică mai bine. Sănătate și numai bine, --L.Kenzel 6 februarie 2010 21:08 (EET)[răspunde]
nu inteleg de ce faceti trimitere la google.--188.25.50.51 (discuție) 24 septembrie 2014 13:18 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul ZeidenZentrum2.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul ZeidenZentrum2.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 21 noiembrie 2013 22:57 (EET)[răspunde]

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Luftaufnahme6.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Luftaufnahme6.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 17 iunie 2014 19:33 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Morres-bildnis.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Morres-bildnis.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 18 iunie 2014 22:15 (EEST)[răspunde]

Invitație în Clubul „15 Ani”[modificare sursă]

Wikipedia:Clubul „15 Ani”
Wikipedia:Clubul „15 Ani”

Bună ziua,

Vă invit să faceți parte din Clubul „15 Ani”, un grup informal de utilizatori care activează la Wikipedia de 15 ani sau mai mult.

Cu stimă, Strainu (دسستي‎8 decembrie 2023 21:15 (EET)[răspunde]