Discuție Utilizator:Iaaasi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Iaaasi) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! 17 octombrie 2008 11:55 (EEST)

Cerere de deblocare la en.wp[modificare sursă]

Ca administrator la ro.wp, vă pot sfătui cum să abordați problema:

  • Înainte de a face cererea de deblocare: Pentru început, dacă ați ajuns să fiți confundat cu Bonaparte, înseamnă că ați făcut clar ceva foarte greșit. Trebuie să înțelegeți ce. Exact ce, eu nu pot să vă spun, pentru că nu am timp să analizez fiecare diff al fiecărei modificări a dumneavoastră. Vă pot sfătui să citiți și să înțelegeți bine îndrumările și politicile Wikipedia date în pagina de discuții de acolo la fiecare avertisment și la blocări. Din ce am văzut, pot să vă spun că ați pornit cu o atitudine neconstructivă, manifestată prin citatele maghiarofobe (sau cel puțin jignitoare față de maghiari) de pe pagina de utilizator. Această atitudine sigur s-a manifestat în alte acțiuni ale dumneavoastră. Deși poate vă este ușor în alte condiții să împărțiți oamenii în români, maghiari, ruși etc., la Wikipedia asta este contraproductiv: veți ajunge să jigniți pe unii dintre ei care vă pot fi colaboratori sau să fiți asociat cu alți utilizatori români cu un comportament perturbant (cum s-a și întâmplat). La Wikipedia, sunt utilizatori de bună credință de toate naționalitățile: se poate colabora cu rușii pentru a scrie articole bune despre Basarabia și chiar despre Transnistria și se poate colabora cu maghiarii pentru a scrie articole bune despre subiecte legate de Transilvania; cam asta este esența AGF. Repet: identificați cum anume ați greșit, este foarte important pentru următoarele două etape: vă va ajuta să cereți în mod elocvent deblocarea și să nu mai repetați acele greșeli după aceea. Dacă admiteți greșeli fără a le recunoaște, veți ajunge să le repetați și să fiți blocat din nou, deci totul va fi fost degeaba.
  • Când faceți cererea de deblocare, reafirmați că nu sunteți o clonă a lui User:Bonaparte (pot să aduc și eu argumente pentru asta), dar admiteți că blocarea a fost justificată (destui administratori de la en.wp au păstrat-o deci probabil că aveau dreptate), arătând la obiect care au fost motivele care i-au determinat să o opereze și promițând că nu veți repeta acele acțiuni. Arătați că ați fost blocat o lună, dar că credeți că blocarea nelimitată este, poate, o soluție extremă. Până la urmă, blocarea este un instrument de protejare a proiectului, nu o pedeapsă și dacă nu este în interesul Wikipediei, ea ar trebui înlăturată. Vedeți și WP:GAB, secțiunea "Agree to behave".
  • După ce sunteți deblocat, nu repetați greșelile și respectați-vă promisiunile făcute la cererea de deblocare. V-aș sfătui, pentru început, să stați departe de disputele și articolele care v-au adus blocarea (un fel de topic ban autoimpus): probabil că cei care lucrează la articole din acea zonă nu au încredere în dumneavoastră și vă vor fi în continuare ostili pe baza acțiunilor dumneavoastră din trecut. Aveți încredere că problema fie se va rezolva în scurt timp și fără intervenția dumneavoastră, fie veți putea reveni la ea după ce veți fi recâștigat încrederea interlocutorilor. Sunt multe articole la en.wp despre România sau despre alte subiecte din sfera dumneavoastră de interes care au nevoie de ajutor. Alegeți cu mare grijă sursele pe care le folosiți și cereți și părerea altora despre ele; Dahn vă poate fi de ajutor la asta: deși poate acum îl percepeți drept ostil, el este principalul promotor al culturii românești la en.wp, wikipedist cu mare experiență și care vă poate arăta dacă o sursă este sau nu acceptabilă. Dacă veți lucra acolo, veți întâlni și alți utilizatori nu neapărat români cu care puteți discuta.

Sper că veți avea succes și că Wikipedia va beneficia de pe urma contribuțiilor dumneavoastră. —Andreidiscuție 21 aprilie 2010 12:22 (EEST)[răspunde]

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră . Este foarte simplu, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Mulțumesc! -- Victor Blacus (discuție) 21 aprilie 2010 17:45 (EEST)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Iaaasi. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 22 aprilie 2010 10:42 (EEST)[răspunde]

numele Bucovina[modificare sursă]

V-am raspuns aici.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C5%A3ie_Utilizator:PraesidiumAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Praesidium (discuție • contribuții).

Redenumirea articolelor[modificare sursă]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Iaaasi. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Turbojet.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Turbojet 27 august 2010 12:27 (EEST)[răspunde]

Genealogia regelui Mihai I[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru contribuțiile dvs. la articolul respectiv. Legat de domnia lui Frederic al III-lea, am fost pur și simplu stânjenit să fi lăsat în listă un anacronism de genul sesizat de dvs.

Vă mulțumesc și pentru contribuția legată de Prințesa Murat. Trebuie totuși să vă mărturisesc că am fost atenționat să nu folosesc trimiteri la alte wikipedii; de aceea încerc să folosesc surse externe. În acest caz (#33) am găsit aproape toate informațiile genealogice de la articolul englez la una din sursele mele principale, și am introdus informația în listă. Cu toate acestea, nu am găsit acolo--și nicăieri altundeva--numele părinților lui #271, adică persoanele cu numerele de ordine 542 și 543, așa cum apar ei în Wikipedia engleză, și sper să îi găsesc pe viitor. Dacă vreți, puteți să îi introduceți de la en:wiki, dar până la urmă va trebui să găsim o sursă în afara Wikipediei pentru ei.
Al Dvs. sincer,
Nerissa-Marie (discuție) 1 septembrie 2010 20:30 (EEST)[răspunde]

  • 1. Vă mulțumesc pentru noul sit genealogic, royalblood, și pentru adăugarea a noi nume de la acel sit. Aproape că pierdusem speranța să mai găsesc noi nume pentru Marie Antoinette Murat, ai cărei părinți nu a fost aristocrați, și, deci, cu strămoși mai greu de găsit.
  • 2. La numărul 216, ați pus ca soție a lui (#217) pe mama lui, adică #533. Am operat rectificarea de rigoare și am adăugat sursa--euweb.
  • 3. Dacă îmi permiteți o sugestie, prefer să scru numele persoanelor de sex masculin cu litere grase; acest lucru se realizează cu trei apostrofe puse în fața și la spatele cuvântului de scris astfel.
  • 4. Cu voia dumneavoastră, prefer să păstrez sexul meu anonim pentru moment. Puteți face acordul cum credeți de cuviință: feminin, masculin, sau o combinație a celor două :).
    Vă mulțumesc frumos pentru ajutor, Nerissa-Marie (discuție) 2 septembrie 2010 23:04 (EEST)[răspunde]
Bună ziua, Iaaasi. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Nerissa-Marie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Bună ziua, Iaaasi. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Nerissa-Marie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.