Discuție Utilizator:DanRem

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Către un utilizator care crede că este puţin mai edificat[modificare sursă]

Nici o problemă, site-ul de care vorbiţi nu se încadrează în sursele noastre de încredere. Dacă îl găsiţi pe ro.wp vă rog să-l înlăturaţi cît mai repede. – Laurap\ mesaj 3 noiembrie 2006 13:22 (EET)[răspunde]

PS. M-am uitat la profilul utilizatorului DanRem şi m-am edificat şi eu. E gol.

Care este problema cu avertizările de la Discuţie Utilizator:86.35.55.81? M-am uitat în contribuţiile anonimului respectiv şi am văzut că avertizările sînt cu totul legitime:
  • la 26 mai 2006 a vandalizat pagina de utilizator a Laurei, scriind chestii de genul „Te-am prin nesimtitule” şi ştergînd bucăţi din pagină;
  • la 7 iunie 2006 a vandalizat pagina 69 î.Hr. şi a scris „Peste 2073 se va manifesta un bou pe nume AdiJapan , cam prin 2006 in era care o sa vina !”;
  • la 15 iulie 2006 a vandalizat pagina mea de utilizator, ştergînd o bucată din ea şi înlocuind-o cu chestii de genul „hai ca esti deja vedeta !!!”
Asemenea acte sînt clar manifestări vandalice.
În legătură cu situl nu ne puteţi cere nici introducerea lui şi nici scoaterea lui din Wikipedia. Faptul că sînteţi proprietarul lui nu are nici o relevanţă. — AdiJapan  3 noiembrie 2006 14:13 (EET)[răspunde]

Domnule DanRem, bănuiesc că dumneavoastră aţi trimis e-mailul

Date: 06.12.2006 14:31
Subject: [Wikiro-l] Sesizare

prin care ne întrebaţi despre unele dialoguri care au avut loc la Wikipedia despre situl dumneavoastră. Ca răspuns vreau să fac următoarele precizări:

  • Nu avem nici o putere asupra paginilor pe care le dau motoarele de căutare. Din partea noastră am vrea să fie date numai paginile cu articole propriu-zise, nu şi discuţiile. Dar cei de la Google, Yahoo etc. hotărăsc singuri ce pagini listează.
  • În general nu ştergem mesajele postate la noi. Excepţie fac vandalismele, obscenităţile, mesajele care încalcă într-un fel sau altul legea, etc.
  • Nu am blocat nimic la funcţia noastră de căutare. Chiar să vrem şi nu am putea-o face.
  • Nu cred că am spus ceva rău despre situl dumneavoastră, deci nu văd ce despăgubiri morale ne puteţi cere. Dacă totuşi găsiţi la Wikipedia jigniri la adresa sitului dumneavoastră vă rog să ne anunţaţi şi le vom şterge.

Vă amintesc că dumneavoastră singur aţi pus la Wikipedia URL-ul sitului respectiv, la pagina Discuţie Utilizator:86.35.55.81, într-un mesaj în care ne cereţi ca la Wikipedia să nu existe nici referire la acel sit. Pagina aceea şi cea de aici sînt singurele pe care le găseşte Google (la Yahoo nu apar).

Dacă aveţi nelămuriri vă stăm la dispoziţie. Toate cele bune. — AdiJapan  23 decembrie 2006 11:25 (EET)[răspunde]