Discuție Utilizator:Andrei1945

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Andrei1945) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 15 martie 2015 09:09 (EET)

Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! Victor Blacus (discuție) 20 martie 2015 17:19 (EET)[răspunde]

■■ Vă rugăm, nu mai creați pagini nepotrivite[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai creați pagini care nu sunt în conformitate cu politicile Wikipedia, așa cum ați procedat la pagina Centrul de Analiza Discursului. Astfel de acțiuni pot fi considerate vandalism. Pentru experimente, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim! Text copiat; încalcă politica oficială privitoare la drepturile de autor. Victor Blacus (discuție) 20 martie 2015 17:36 (EET)[răspunde]

Bun venit la Wikipedia. După cum ați văzut, oricine este binevenit să contribuie constructiv la enciclopedie. Wikipedia are însă și un manual de stil care trebuie respectat pentru păstrarea unui aspect consistent și enciclopedic. Folosirea de stiluri diferite, cum este cazul cu Ioana Rostoș, o face mai greu de citit. Vă rugăm, aruncați o privire pe pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți contribui la enciclopedie. Vă mulțumim! Introducerea trebuie să conțină și naționalitatea subiectului biografiei respective. Bătrânul (discuție) 26 aprilie 2015 21:52 (EEST)[răspunde]

Va multumesc! Daca aveti timp v-as ruga sa ajutati la structurarea textului introdus pentru Ioana Rostoș ca nu-i dau de capat deloc! Multumesc!!

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Ion-Horia Bîrlădeanu, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 28 aprilie 2015 19:29 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Ioana Rostoș 1.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Ioana Rostoș 1.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 29 mai 2015 10:02 (EEST)[răspunde]

V-am anulat modificarea de aici, ați greșit locul unde să scrieți. Editați direct pagina fișierului Fișier:Ioana Rostoș 1.jpg, completând formularul cu datele necesare. --XXN, 2 iunie 2015 23:32 (EEST)[răspunde]

Răspuns cu privire la crearea fotografiei: Fotografia autoarei Ioana Rostoș este realizată de mine personal și se găsește în PC-ul meu. Fotografia a fost realizată la lansarea romanului La(u)ra, ,Editura Sedcom Libris, 2012. O fografie asemănătoare se află și pe coperta IV a acestei cărți și pe diverse site-uri. Andrei 1945 PS. Daca nu am raspuns corect, ajutati-ma sa rezolv problema. Mai mult, fotografia, in forma data de mine, nu mai este reprodusa nicaieri, dar ea seamana foarte mult cu cea de pe net, pentru ca toate sint facute de mine!

Cu privire la imagine: dacă imaginea aceasta nu a mai apărut altundeva, e OK să completați câmpurile din formatul {{Informații}} din pagina de descriere a imaginii. Am făcut eu asta pentru dvs.: Fișier:Ioana_Rostoș_1.jpg. Dumneavoastră mai trebuie să alegeți o licență liberă sub care publicați imaginea din lista de la Wikipedia:Formate_drepturi_de_autor_pentru_imagini (noi vă sugerăm o licență Creative Commons). Când ați ales, copiati textul din coloana "Format" și introduceți-l în pagina Fișier:Ioana_Rostoș_1.jpg, acolo unde scrie "|Permisiune=".
Atenție!!! Dacă ați mai publicat imaginea undeva, trebuie să confirmați că acest cont este operat de autorul fotografiei, urmând procedura de la Wikipedia:Autori.
Cu privire la avertismentele primite: cel mai bine este să răspundeți în această pagină, scriind de fiecare dată ceva de genul: "{{răspuns imagine|Între bara verticală și parantezele închise vine răspunsul dvs.}}" și nu uitați să vă semnați adăugând 4 tilde (~~~~) la sfârșit. În acest fel persoanele interesate de problema drepturilor de autor vor fi notificate de existența unui răspuns de care altfel n-ar avea de unde să știe.--Strainu (دسستي‎3 iunie 2015 00:16 (EEST)[răspunde]
Am văzut mai târziu că ați încercat să modificați descrierea încărcând din nou imaginea. Asta e o mică problemă de uzabilitate a Wikipediei: prima dată când încarci o imagine, în câmpul de editare se introduce descrierea imaginii, așa cum va apărea în pagină. Când încarci versiuni noi, în câmpul de editare se descrie modificarea și nu se modifică pagina. Pentru a modifica descrierea, apăsați pe "Modificare sursă" în partea de sus a paginii Fișier:Ioana_Rostoș_1.jpg.
Am recuperat ce ați scris dvs. acolo, dar tot trebuie să alegeți o licență conform procedurii descrisă mai sus; "pentru public" nu e suficient de explicit asupra permisiunilor pe care le oferiți. Dacă mai aveți nevoie de ajutor nu ezitați să-l cereți--Strainu (دسستي‎3 iunie 2015 00:29 (EEST)[răspunde]

Am revenit la prima versiune a imaginii. În ceea ce privește licența, nu vă pot ajuta, deoarece este exclusiv decizia dvs. Deoarece Wikipedia dorește să ofere materiale libere, este obligatoriu să alegeți o licență care intră în această categorie, conform procedurii descrisă mai sus. Nu uitați să citiți și legăturile la care trimit formatele respective pentru a înțelege ce drepturi aveți și ce drepturi au ceilalți.--Strainu (دسستي‎3 iunie 2015 08:49 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Ioana Rostoș[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ioana Rostoș creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ioana Rostoș până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Silenzio (discuție) 11 iunie 2015 07:27 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Ioana Rostoș[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ioana Rostoș creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ioana Rostoș (2) până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎1 decembrie 2016 16:04 (EET)[răspunde]