Discuție Utilizator:Alexinho

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Bine aţi venit la Wikipedia, o enciclopedie liberă, multilingvă, creată prin colaborarea oricui!

Spor la lucru şi distracţie plăcută din partea tuturor wikipediştilor.

Vă invităm să citiţi pagina de ajutor pentru a afla cum funcţionează Wikipedia. Dacă aveţi orice întrebare, nedumerire sau nesiguranţă puteţi întreba la Cafenea, chiar dacă nu are nici o tangenţă cu Wikipedia. Pentru întrebări legate strict de funcţionarea Wikipedia ne puteţi scrie aici. De asemenea puteţi trimite un e-mail la wikiro-l@wikipedia.org.

Pentru a începe explorarea, vă recomandăm să vizitaţi portalul comunităţii. La pagina articolelor de calitate se află o listă de articole pe care le considerăm bine scrise. Pagina de actualităţi oferă ştiri despre evenimente cotidiene, iar noutăţile din domeniul wiki vă informează despre modul de dezvoltare al ro.wp.

Wikipedia funcţionează după câteva reguli pe care vă rugăm să le consultaţi la pagina despre politica oficială a proiectului. Pe scurt, aceste reguli se referă la a respecta legea drepturilor de autor şi la a scrie articolele în mod obiectiv, dintr-un punct de vedere neutru. De asemenea, puteţi consulta:

Vă mulţumim şi vă felicităm că aţi decis să vă alăturaţi acestui efort colectiv de a scrie o enciclopedie şi de a o pune în mod liber la dispoziţia publicului vorbitor de limba română.
Not Romanian? Ro-0?
Vă invităm să vă înscrieţi pe pagina wikipediştilor, acolo unde găsiţi lista utilizatorilor Wikipedia vorbitori de limba română din întreaga lume, şi să participaţi la Autointerviu!


--Vlad|-> 26 ianuarie 2006 21:06 (EET)