Discuție Utilizator:Aedi1970

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Aedi1970) în care să vă prezentați pe scurt activitatea la Wikipedia, dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 28 decembrie 2009 09:47 (EET)

Diacritice și ortografie[modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuțiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare, nu ca la Grupul Școlar Agricol Nucet.

În limba română, parantezele se scriu lipite de textul cuprins în ele și au câte un spațiu în afara lor. După punct, virgulă, punct și virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării se lasă câte un spațiu (deci și între propoziții). Între text și punct, virgulă punct și virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării nu se lasă nici un spațiu. Numele proprii se scriu cu majusculă. Numele lunilor se scriu cu minusculă.

Vă sfătuiesc să citiți și recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil și Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuție) 29 decembrie 2009 21:58 (EET)[răspunde]

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina "Nucet-Pagini de monografie", editura Gimnasium, autori: Mirela Petre; Doina Cracanel; Valentin Polizache, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și va fi ștearsă în curând (dacă nu a fost ștearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Orioane -msg- 11 ianuarie 2010 12:20 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Liceul Tehnologic Nucet.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Liceul Tehnologic Nucet.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 17 octombrie 2014 21:04 (EEST)[răspunde]

Liceul Tehnologic Nucet[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Liceul Tehnologic Nucet, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! Bătrânul (discuție) 31 octombrie 2014 09:34 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Liceul Tehnologic Nucet[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Liceul Tehnologic Nucet creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Liceul Tehnologic Nucet până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎8 decembrie 2015 22:28 (EET)[răspunde]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

În pagina Liceul Tehnologic Nucet a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia, conform criteriului G4 de ștergere rapidă, deoarece articolul pare să fie o recreare a unui material șters anterior în urma unei discuții de ștergere, cum sunt cele de la pagini de șters. Conform acestui criteriu, dacă un articol tratează un subiect considerat nenotabil în urma unei astfel de discuții sau aduce material substanțial identic cu cel șters, iar schimbările nu tratează motivele invocate, poate fi șters oricând fără o nouă discuție.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Bătrânul (discuție) 26 mai 2023 18:54 (EEST)[răspunde]

■■■■ Singurul avertisment[modificare sursă]

Acesta este singurul avertisment pe care îl veți primi pentru modificări distructive.
La următoarea pagină creată neadecvat, ca Liceul Tehnologic Nucet, vi se va bloca accesul la modificarea Wikipediei. Pafsanias (discuție) 26 mai 2023 19:11 (EEST)[răspunde]

Cont public[modificare sursă]

Din numele dumneavoastră de utilizator se înțelege că acest cont urmează să fie accesat de mai multe persoane asociate cu Mitropolia Târgoviștei. Întrucât pe Wikipedia nu sunt permise conturile publice, vă rugăm să vă creați conturi distincte, astfel ca în spatele fiecărui nume de utilizator să existe o singură persoană răspunzătoare pentru toate intervențiile făcute prin contul respectiv. Pentru evitarea oricăror confuzii vă recomandăm să vă deschideți alt cont (sau, dacă aveți deja multe contribuții, să cereți schimbarea numelui de utilizator). În speranța că sunteți de acord cu respectarea regulamentelor, vă mulțumim pentru înțelegere și pentru contribuții. G12: Încălcarea drepturilor de autor. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 11 iunie 2023 01:12 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: creare de pagini pe subiecte nenotabile în pofida avertismentelor.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. //   Gikü  vorbe  fapte  18 iunie 2023 17:16 (EEST)[răspunde]

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Vă recomandăm să completați întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate, nu așa cum ați omis la pagina Mihai Antonescu. Această descriere le este foarte utilă celor care urmăresc evoluția paginii sau îi analizează istoricul. În lipsa descrierii există chiar riscul ca modificările pe care le faceți să fie interpretate ca vandalism și să fie anulate. Dacă spațiul disponibil în rubrica respectivă nu este suficient, puteți explica modificările în pagina de discuție. Vă mulțumim! tgeorgescu (discuție) 4 iulie 2023 10:05 (EEST)[răspunde]

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Vă recomandăm să completați întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate, nu așa cum ați omis la pagina Ion Antonescu. Această descriere le este foarte utilă celor care urmăresc evoluția paginii sau îi analizează istoricul. În lipsa descrierii există chiar riscul ca modificările pe care le faceți să fie interpretate ca vandalism și să fie anulate. Dacă spațiul disponibil în rubrica respectivă nu este suficient, puteți explica modificările în pagina de discuție. Vă mulțumim! tgeorgescu (discuție) 7 iulie 2023 21:37 (EEST)[răspunde]

■■ Citarea surselor[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați surse de încredere. Dacă v-ați familiarizat cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor. Vă mulțumim! Mihai (discuție) 8 iulie 2023 14:57 (EEST)[răspunde]

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Vă recomandăm să completați întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate, nu așa cum ați omis la pagina Vladimir Putin. Această descriere le este foarte utilă celor care urmăresc evoluția paginii sau îi analizează istoricul. În lipsa descrierii există chiar riscul ca modificările pe care le faceți să fie interpretate ca vandalism și să fie anulate. Dacă spațiul disponibil în rubrica respectivă nu este suficient, puteți explica modificările în pagina de discuție. Vă mulțumim! tgeorgescu (discuție) 15 iulie 2023 22:00 (EEST)[răspunde]

Dacă nu binevoiți să indicați sursele care stau la baza acestor modificări le voi anula. //   Gikü  vorbe  fapte  17 iulie 2023 17:06 (EEST)[răspunde]

Nu e nevoie de surse pentru așa ceva, sunt rare cazurile în care numele nu se identifică cu etnia, iar acelea le-am tratat cu mare atenție, și chiar le-am evitat în lipsa surselor de informare convingătoare, pentru a nu greși. În alte cazuri persoanele refuză să își recunoască etnia, de exemplu din părinți și bunici români a rezultat un etnic moldovean, o imposibilitate conform Academiei Române, dar deplin posibil în R.Moldova. Cum aici este Wikipedia România, am crezut că este permis să evidențiem lucruri acceptate la noi, care în vechea URSS erau deformate, politizate și chiar interzise. Totuși, dacă vă deranjează, anulați modificările pe care le-am făcut, intenția a fost să ajut, nu să stârnesc astfel de reacții. Iar dacă vi se pare interesantă ideea, poate o veți încuraja, doar suntem stat membru al Uniunii Europene a cărei deviză este "unitate prin diversitate". Aedi1970 (discuție) 17 iulie 2023 19:04 (EEST)[răspunde]
Este nevoie de surse pentru așa ceva. Vedeți politica privind biografiile persoanelor în viață. //   Gikü  vorbe  fapte  17 iulie 2023 19:25 (EEST)[răspunde]
Aceasta nu este Wikipedia România, ci Wikipedia în limba română. Wikipediile sunt separate pe limbi, nu pe țări. De aceea vorbitorii de limbă română din România și Republica Moldova au o singură Wikipedie așa cum vorbitorii de limbă germană din Germania, Austria și Elveția au tot o singură Wikipedie. Sper că veți respecta dreptul la identitate al moldovenilor. Este decizia lor dacă aleg să aibă propria țară sau să se unească cu România. Chiar dacă în România este o dorință majoritară unirea, în Republica Moldova sunt opinii mixte. De aceea, până la o decizie în acest sens, avem obligația de a le respecta dreptul la propria identitate. Gdaniel111 (discuție) 18 iulie 2023 04:50 (EEST)[răspunde]
Dar observațiile mele se fac în conformitate cu principii recunoscute de Academia Română. De ce ar deranja ? Dacă dvs vă declarați chinez, ar trebui să vi se respecte acest drept, chiar dacă nu e așa ? Wikipedia ar trebui să respecte obiectivismul dat de știință, nu subiectivismul fiecăruia dintre noi. În fine, nu doresc să continui polemica. Faceți cum credeți că e mai bine... Aedi1970 (discuție) 18 iulie 2023 07:49 (EEST)[răspunde]