Discuție Utilizator:200.122.153.10

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Palatul Copiilor[modificare sursă]

Domnule profesor, am deblocat adresa IP de la Palatul Copiilor. Am considerat că blocarea aplicată de colegul meu a fost exagerată, atît ca termen cît şi prin faptul că nu a fost precedată de avertizări. Vă rog să ne scuzaţi că noi înşine nu ne-am respectat regulamentele.

Aş vrea totuşi să vă atrag atenţia asupra unui aspect. Wikipedia este o enciclopedie, în care oameni care cunosc bine anumite domenii ale cunoaşterii participă prin scrierea de articole pe subiecte din acele domenii. Scrierea unui articol presupune şi o etapă de documentare temeinică. Mă îndoiesc că nişte copii, oricît de isteţi ar fi ei, ar putea contribui aici fără ajutorul unui adult. Ideea dumneavoastră de a folosi Wikipedia ca metodă de instruire nu e rea, ea chiar se aplică în alte ţări în unele universităţi, însă în cazul elevilor dumneavoastră cred că e puţin cam devreme.

Ne-am bucura dacă aţi continua să folosiţi Wikipedia ca sursă de informare, iar atunci cînd descoperiţi greşeli sau lipsuri să ne daţi chiar o mînă de ajutor. Toate cele bune. — AdiJapan  6 mai 2006 06:42 (EEST)[răspunde]