Discuție Utilizator:188.24.137.171

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Invitație[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia! Am remarcat contribuția dumneavoastră la pagina Steven Universe și țin să vă mulțumesc. După cum ați văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenționată.

Vă recomand să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic și nu necesită nici un fel de informații personale; în plus veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de trimitere de imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect și să vă alăturați. Dacă aveți nelămuriri puteți vizita paginile Bun venit, Ajutor și Portalul comunității sau puteți pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuții. Vă așteptăm. - Covyx per tu Discuție 28 mai 2015 19:05 (EEST)[răspunde]

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat la pagina Steven Universe că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! - Covyx per tu Discuție 28 mai 2015 19:06 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dvs. nu ați făcut modificări neconstructive, vă puteți crea un cont de utilizator al dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.