Discuție Proiect:Căsuțe de utilizator

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

User -> Utilizator[modificare sursă]

Aș dori ca utilizatorii care pornesc la acțiuni de o asemenea anvergură să obțină mai întîi consensul comunității. Dacă sîntem o echipă hai să lucrăm în echipă. De asemenea este important de stabilit de la bun început o procedură prin care modificările să nu afecteze paginile existente, motiv în plus de a discuta lucurile înainte. Acum faptul e consumat, dar ar fi produs mai puțină pagubă dacă era bine gîndit.

Pentru asemenea discuții există paginile:

Concret, modificarea formatelor Babel trebuia făcută după mutarea de la User la Utilizator a formatelor implicate. O bună perioadă de timp paginile utilizatorilor au fost afectate, cînd de fapt totul putea fi făcut fără astfel de probleme. — AdiJapan  3 februarie 2006 07:06 (EET)[răspunde]

Propunere de noi căsuțe[modificare sursă]

Probabil că toată lumea știe părerea mea despre căsuțele de utilizator, și anume că multe dintre ele nu au nici o utilitate pentru Wikipedia (vezi și Format:Utilizator util). Aș vrea să fac o propunere de căsuțe care totuși să folosească la ceva.

Adesea vrem să știm cine ne poate ajuta cu informații dintr-un domeniu sau altul, și în prezent nu există pentru asta nici un mod organizat de a căuta. O ușoară tentativă a existat prin căsuțele de la Interese, dar acelea se referă la ce le place oamenilor, și nu la ce pot ei să facă aici.

Propun deci o serie de căsuțe pentru domeniile în care utilizatorii se oferă să contribuie la Wikipedia: istorie, matematică, economie, chimie, religie, sport, calculatoare, fizică, literatură, legislație și așa mai departe. Punînd acești utilizatori în categorii după domenii am putea la nevoie să găsim o mînă de ajutor.

Utilitatea este evidentă mai ales atunci cînd într-un articol din domeniul tău ai nevoie să introduci informații dintr-un alt domeniu. Nu vă plictisesc cu exemple, există o puzderie.

Ce ziceți? — AdiJapan  3 februarie 2006 07:06 (EET)[răspunde]

Adi, personal mi se pare o idee bună, dar mă miră un pic că Rebel nu s-a manifestat în această discuție. --Vlad|-> 22 februarie 2006 02:43 (EET)[răspunde]


Modificarea unei casute[modificare sursă]

Eu încă nu m-am prins cum se poate modifica o astfel de căsuță. De pilda, la căsuța "42", nu mi se pare corect să scrie "Raspunsul la Viața, Univers si Totul". Corect ar fi "tot", sau citînd respectiva pagină din wikipedia, "tot restul".

Forma corectă[modificare sursă]

Bună seara! În articol scrie „trebuiesc”. Forma corectă nu este „trebuie”? Mulțumesc! FonAfon 13 mai 2019 01:21 (EEST)[răspunde]