Discuție:Zinaida Greceanîi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Logo CEE Spring
Logo CEE Spring
Acesta este unul din articolele înaintate la listele de articole pe țări în cadrul concursului Wikimedia CEE Spring 2017, care se referă la un subiect din Republica Moldova, secțiunea Femei

Domnilor enciclopediști, cautați în dicționar sensul cuvântului "personalitate", că se pare îl confundați cu "nulitate". De când mediocrități ca Greciannaia (că așa o cheama de fapt, pe doamna misitru) sau ca Tarlev intră în categoria "personalități"? Interesant, i-ați pus cumva și pe toți miniștrii din guvernele de la București în listele cu "personalități române"?

În aceeași ordine de idei, pe Ostapciuk de ce n-ați inclus-o? Aia cel puțin se exprimă atât de original, încât nu poți să nu o remarci. Da Grecika, nici nu se vede de după Voronin. Ce fel de "personalitate" e asta? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 85.186.241.207 (discuție • contribuții).

Părerea mea[modificare sursă]

Eu cred că sunteți subiectiv. Faptul că nu vă place dvs. și că nu se face remarcată prin ceva deosebit nu înseamnă că ar fi o nulitate. Ea deține o funcție publică, de mare răspundere, în guvernul de la Chișinău, iar cititorii sunt cei în drept să judece prestația ei.

Mie spre exemplu nu îmi place de Hitler, dar nu văd o Enciclopedie fără a-l menționa.

Mă provocați cu întrebarea dacă vor fi incluși toți miniștrii de la București în Wikipedia și în măsura timpului voi adăuga câte unul în fiecare zi.--Cezarika1 25 decembrie 2006 17:20 (EET)[răspunde]