Discuție:Turnu Măgurele

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Turnu Măgurele este un subiect de care se ocupă Proiectul Orașele României, proiectul care se ocupă cu întreținerea și dezvoltarea articolelor despre orașele din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.


De ce nu treceti adresa sitului Orasului ?? Prefectura ce leagatura are cu prezentarea orasului ? Va pricepeti tare, unde sunt cei care monitorizeaza cred ca dorm....... Treceti adresa unui site "free" care nu contine nimic !! Va faceti de rasssss !! Scuze am uitat ca aici sunt ruminii !!!!

Iar informatiile sunt copiate si nu este trecuta sursa, se numeste furt intelectual...prieteni !!! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.35.128.45 (discuție • contribuții).

După cum poate știți, Wikipedia se bazează pe muncă voluntară, deci nu puteți pretinde să facem una sau alta. Dacă e ceva de făcut și vă stă în putere sînteți invitatul nostru.
La obiect:
  • Orice sit de internet poate fi pus la legăturile externe, indiferent dacă e comercial sau nu, cu două condiții: (1) să ajute cititorii în a înțelege mai bine subiectul articolului și (2) să îndeplinească criteriile de sursă de încredere. Faptul că un sit oferă informații nu e suficient. Trebuie să ne asigurăm că acele informații sînt și de calitate.
  • Informațiile ca atare nu pot fi protejate de legea dreptului de autor. Numai aranjarea, formularea sau prezentarea lor într-o anumită formă concretă. De exemplu înălțimea vîrfului Negoiu este un număr (o mărime) care nu aparține cuiva, poate fi copiată liber. Dar un paragraf de carte care vorbește despre acest vîrf nu poate fi copiat cuvînt cu cuvînt. De aceea, prin reformularea unui text el poate fi preluat legal. Dacă totuși vedeți fragmente considerabile sau imagini etc. copiate identic de undeva vă rog să semnalați acest lucru, precizînd și originea materialului.
Și în general vă rog să vă exprimați cuviincios. Vă aflați la o enciclopedie, nu pe un forum. — AdiJapan  10 noiembrie 2006 07:47 (EET)[răspunde]

Cineva, Utilizator:86.35.128.45, mi-a lăsat un mesaj din care n-am înțeles mare lucru. Iată mesajul:

„Cred ca deja ati facut niste referiri care nu sunt conforme cu realitatea. Nu inteleg legaturile si referintele pe care le faceti legate de situl www.turnu-magurele.ro cred ca ceva nu este in regula ? Doresc lamuriri cu privire la ce se intampla ? office@turnu-magurele.ro”

Care referiri? Care realitate? Care legături? Situl acela nu valorează nimic pentru Wikipedia, pentru că nu se califică drept sursă de încredere -- nu în general, ci numai la noi, pentru că aici impunem condiții speciale privind credibilitatea surselor de documentare. — AdiJapan  7 decembrie 2006 02:55 (EET)[răspunde]