Discuție:Tomb Raider (joc video din 1996)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Tomb Raider (joc video din 1996) este un subiect de care se ocupă Proiectul Jocuri video, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre jocuri video Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Traducerea trebuie terminată și trebuie folosite diacritice. Rog nu ștergeți marcajul "Curățenie" până când cerințele astea nu sunt îndeplinite. IulianU 2 august 2005 12:04 (UTC)

Articolul este terminat, este tradus in intregime doar ca mai are nevoie de inlocuirea diacriticelor. Am o intrebare pentru IulianU: Daca textul l-am scris in alta parte si apoi aduc textul am vazut ca se pierd diacriticele si textul arata ca cel din acest articol. Cu ce program trebuie sa transport textul care il scriu: Word, Wordpad, Notepad, Html ca sa nu se piarda diacriticele? --Locketudor 15 august 2005 06:46 (UTC)

Il rog pe cel care a intrat cu 86.107.207.224 sa se inregistreze la wikipedia. Mersi. --Locketudor 19 decembrie 2005 13:05 (EET)[răspunde]

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 25 ianuarie 2007 00:49 (EET)[răspunde]

„Artefact”[modificare sursă]

Cuvîntul artefact există în limba română, dar are numai unul din sensurile lui artifact / artefact din engleză, și anume acela de imagine falsă sau eroare de măsurare. Sensul de obiect (arheologic sau de alt fel) nu există în românește. Îi rog pe cei care cunosc subiectul acestui articol să corecteze traducerea greșită. Mulțumesc. — AdiJapan  27 iulie 2007 12:00 (EEST)[răspunde]