Discuție:Terry Pratchett

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articol bun Terry Pratchett a fost nominalizat ca articol bun la categoria Diverse, dar nu a îndeplinit criteriile obligatorii la acea vreme. Mai jos puteți găsi sugestii cu privire la modul în care puteți îmbunătăți articolul. Odată luate în considerare, articolul va putea fi renominalizat. Dacă nu sunteți de acord cu respingerea articolului, puteți începe un proces de reevaluare.
Articolul Terry Pratchett este un subiect de care se ocupă Proiectul SF, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată de informații despre domeniul științifico-fantastic & fantezie. Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
BAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa B pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.

Articolul Terry Pratchett este un subiect de care se ocupă Proiectul Biografii, un proiect ce se ocupă cu întreținerea biografiilor Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
BAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa B pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Terry Pratchett/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.
  1. Este bine scris.
    a (în proză): b (Manual de stil):
  2. Să prezinte informații corecte ce pot fi verificate.
    a (referințe): b (citează surse de încredere): c (fără cercetare originală):
  3. Acoperă bine subiectul.
    a (aspecte majore): b (se concentrează asupra subiectului):
  4. Nu încalcă PDVN.
    Prezintă diferitele puncte de vedere în mod cinstit:
  5. Este stabil.
    Nu există dispute etc.:
  6. Este ilustrat, dacă posibil, de imagini.
    a (au o licență adecvată): b (sunt relevante subiectului și sunt însoțite de descrieri adecvate):
  7. Per total:
    Aprobat/Respins:
    Ionutzmovie discută 4 februarie 2014 01:09 (EET)[răspunde]

Reevaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Terry Pratchett/AB2. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.

Traducere de calitate modestă a articolului bun de la en.wp. Falși prieteni, exprimare încă tributară topicii limbii engleze, ghilimele englezești. Lista din mijlocul articolului întrerupe extrem de neplăcut lectura. Mai mult, ea este dezordonată, sunt mai multe elemente la numărul 1. —Andreidiscuţie 12 martie 2015 18:23 (EET)[răspunde]

Există un echivalent la en.wiki care este AB și care poate fi folosit ca reper pentru refacerea articolului. Dacă cineva se oferă să-l adopte pentru a-l îmbunătății (cred că mai mult de 1 săptămână nu este cazul să așteptăm), atunci ar putea fi pus articolul în așteptare, altfel trebuie descalificat fără doar și poate. Adaug ca probleme actuale lipsa referențierii tuturor informațiilor și o diferență semnificativă între articolul actual de la en.wiki și cel de la ro.wiki, rămas mult în urmă (ceea ce înseamnă că articolul nu are cum să mai fie stabil și nici nu apre să acopere prea bine subiectul).--Accipiter Q. Gentilis(D) 26 septembrie 2016 21:40 (EEST) P.S. Îmi cer scuze, dar pagina de reevaluări nu a fost în lista mea de pagini urmărite și nici nu m-am uitat cu atenție în pagină, atunci când am trecut cu privirea peste ea.[răspunde]
Am reactualizat statusul. Nu mai este AB.--Accipiter Q. Gentilis(D) 4 octombrie 2016 17:50 (EEST)[răspunde]