Discuție:Spital

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Spital este un subiect de care se ocupă Proiectul Medicină, o inițiativă ambițioasă de a dezvolta articole despre medicină, adăugând informații cât mai cuprinzătoare, detaliate și citate cu surse de încredere Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa top pe scala de importanță.

Spital a fost nominalizat ca articol bun la categoria Biologie și medicină, dar nu a îndeplinit criteriile obligatorii la acea vreme. Mai jos puteți găsi sugestii cu privire la modul în care puteți îmbunătăți articolul. Odată luate în considerare, articolul va putea fi renominalizat. Dacă nu sunteți de acord cu respingerea articolului, puteți începe un proces de reevaluare

Versiune evaluată: 16 septembrie 2008

Candidat articol bun respins[modificare sursă]

Acest articol a fost nominalizat spre a deveni un articol bun, dar a fost respins. Acesta este un rezumat întocmit la data de 16 septembrie, 2008 al calității articolului cu privire la criteriile aferente articolelor bune:

1. Bine scris?: În general da, totuși este prea sumar pentru un articol bun.
2. Prezintă informații corecte?: Da, într-o anumită măsură.
3. Acoperă bine subiectul?: Nu întru totul
4. Este neutru?: Nu mă pot pronunța definitiv
5. Este stabil? Da
6. Imagini?: La temă și cu descriere corespunzătoare


Când aceste probleme vor fi adresate, articolul poate fi renominalizat. Dacă considerați că această evaluare este eronată, puteți să cereți o reevaluare. Vă mulțumim pentru efortul depus până acum. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marți, 16 septembrie 2008, 21:16, ora României și RM.