Discuție:Spam

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Primesc zilnic sute de spamuri. Am avut curiozitatea sa deschid unele dintre ele. Spre surprinderea mea am primit spamuri de la siteuri pe care nici nu le-am vizitat, si nici nu le-am lasat adresa de e-mail. Intrebare: de unde stiu unele site-uri adresa mea de e-mail daca nu le-am dat-o?

Versiunea în engleză a paginii te poate lămuri mai bine. --Gutza 25 Oct 2004 07:06 (UTC)
sunt roboti care asta cauta, mailuri, in dicutiile de pe msn , si sunt siteuri care vand baza lor de mailuri pe bani buni la firme care vor sa isi faca reclama. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 213.157.179.204 (discuție • contribuții).

Link-urile erau auto-promo[modificare sursă]

Am scos cele două link-uri către două produse comerciale de filtrat spam-ul. Primul Spam Bully fusese adăugat ca "recomandat" și pus și în alte pagini (a se vedea contribuțiile acestui utilizator: http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:Contributions&target=217.26.150.249). Al doilea a fost pus sub primul de un utilizator care nu a mai adăugat nimic altceva... --Vlad 10 august 2005 17:12 (UTC)

Timpi pusi "la plesneala"[modificare sursă]

Asta cu 50 de minute e vrajeala. Nu exista surse care sa confirme treaba asta. Un client de mail decent, si un utilizator cat de cat instruit, isi va pune toate mesajele utile la locul lor in cateva zile, cu reguli, care il vor scuti in viitor de la a face aceasta treaba. Restul de 10-20% spam-uri, care raman, pot fi filtrate linistit in cateva minute pe zi. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Fanepix (discuție • contribuții). 6 noiembrie 2008