Discuție:Roma

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Roma este un subiect de care se ocupă Proiectul Italia, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre Italia Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa top pe scala de importanță.

Ani din era precedentă[modificare sursă]

Nu știu sigur cum se face, dar cred că anii dinainte de Hristos din acest articol ar trebui marcați într-un anume fel (doar faptul că sunt puși în ordine inversă nu cred că este de ajuns). --Vlad 24 iulie 2005 21:24 (UTC)

Am rezolvat asta, problema e că acest articol vorbește și despre roma antică și despre cea actuală. Propun separarare. -Mihai | D 24 iulie 2005 21:32 (UTC)

În cazul altor orașe europene (Londra, Paris etc.) există întotdeauna un capitol istorie. Poate ar trebui și aici, eventual cu un articol separat Istoria Romei care să conțină astfel de detalii amănunțite. --Vlad 24 iulie 2005 22:05 (UTC)

Dezambiguizare[modificare sursă]

Consider că ar trebui o legătură în această pagină către Imperiul Roman de genul ”Acest articol se referă la Roma, capitala Italiei. Pentru Imperiul Roman vizitați...”Ciumbi 3 octombrie 2006 19:06 (EEST)[răspunde]