Discuție:Radu Mazăre

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ce cauta un astfel de personaj in galeria marilor figuri politice ale Romaniei? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 81.196.70.161 (discuție • contribuții).

nu e în galeria "marilor figuri politice", este doar primar. Am făcut o nouă secțiune, Controverse... --Vlad 8 august 2005 05:24 (UTC)

Referinte ptr asa-zisele legaturi cu lumea interlopa nu se exista? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.78.214.242 (discuție • contribuții).

Wikipedia nu e platforma electorala; in consecinta de pe pagina au fost scoase toate elementele cu iz electoral. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 87.175.59.184 (discuție • contribuții).

Fotografia de pe pagină[modificare sursă]

Știu că Mazăre este o persoană controversată și că i-a plăcut să se dea în spectacol, dar nu se cuvenea ca pe articolul său să fie, la profil, o poză normală (bust)? Iar acea poză, cu el practicând surfing, se putea pune mai jos, cu un subtitlu corespunzător, referitor la modul cum își petrece timpul liber. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Nicolae Coman (discuție • contribuții).