Discuție:RObotzi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul RObotzi este un subiect de care se ocupă Proiectul Film, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre filme și seriale de televiziune Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Posibilă sursă de informații[modificare sursă]

Alte surse[modificare sursă]

Deocamdată nu pot lucra la articol și îmi cer scuze că l-am stricat :|, dar am surse pentru acesta:

Producție

http://www.adevarul.ro/actualitate/Robotii_care_fac_furori_pe_internet_0_422358076.html Animația se face, în cel mai fericit caz, într-o zi și jumătate, iar vocea (care-i aparține lui Codin) mai ia o zi de muncă.

  • Animație
    • http://www.gandul.info/news/fenomenul-robotzi-cum-s-au-nascut-foca-si-mo-robotii-care-au-atras-atentia-gigantului-adobe-dupa-ce-au-injurat-ardeleneste-pe-net-video-8147776 Cei patru s-au decis să facă serialul pentru a le demonstra designerilor începători cum pot folosi anumite pachete grafice. Au ales să facă roboți pentru că sunt, spun ei, mai simplu de animat. "Paleta de mișcări e mai redusă și mai ușor de făcut. La fel și sincronizarea vocii. E mai ușor de făcut când ai o mișcare simplă, cum e în cazul lui Mo, sau o lumină, cum e la FOCA. Am vrut să fie simplu, dar nu simplist. Mișcările trebuie să pară naturale sau suficient de bine sincronizate încât să dea impresia că personajele sunt vii", declară Codin, cel care se ocupă de animație. După ce se stabilește acțiunea, Ramona și Codin se apucă de scenariu. Codin se ocupă de animație, iar Ramona îl ajută cu diferintele elemente grafice care mai apar în serial. Pe lângă aspectul tehnic, tânăra îl supervizează pe Codin și are grijă ca toate detaliile să iasă bine. Ea este atentă la mișcările roboților, dar și la replicile lor. Iar uneori își impune părerea și în ceea ce privește felul în care trebuie să arate personajele.
  • Crearea personajelor
Acțiune și personaje

(celelalte referințe necesare se află deja în articol)

Recunoaștere

Mai sunt 2 surse importante:

Articolul este gata acum. --Martinas Angel (discuție) 6 ianuarie 2012 03:24 (EET)[răspunde]

Nu se menționează cu ce program este făcut serialul de animație.— Ionutzmovie discută 3 iulie 2012 17:41 (EEST)[răspunde]