Discuție:Războiul franco-prusac

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Războiul franco-prusac este un subiect de care se ocupă Proiectul Istorie militară, spațiul de organizare și coordonare pentru dezvoltarea articolelor despre bătălii, războaie, conducători de armate și armate participante la lupte Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.

Vă rog, în titluri nu folosiţi caractere exotice precum liniuţa asta ciudată dintre "franco" şi "prusac". Este foarte greu pentru ceilalţi contribuitori să ghicească ce fel de cratimă este. După cum vedeţi, articolul de la en.wp en:Franco-Prussian War (care nici nu figurează la interwiki deşi ar trebui) are în titlu cratima simplă, disponibilă la tastatură.

Articolul trebuie mutat la un titlu scris cu cratima normală. — AdiJapan  12 mai 2006 15:39 (EEST)[răspunde]

De acord Mihail ioniu 12 mai 2006 15:40 (EEST)[răspunde]
Da, sunt de acord, dar foarte multe articole de pe en: s-au mutat în ultimul timp la o variantă specială a cratimii (vezi de exemplu en:1383–1385 Crisis). Părerea mea este că cratima "default" ar trebui folosită pentru simbolul de cratimă. Când vrem să folosim alt fel de linii (ex. de dialog), atunci se poate folosi simbolul ndash (–) şi mdash (—), dar nu ştiu ce rol are simbolul "%E2%80%93". Ronline. 2006. Anul energiei bune/Hea energia aasta 12 mai 2006 15:43 (EEST)[răspunde]

Autorul citat pentru acest articol este Florin ŞPERLEA. Va rog sa faceti modificarea cuvenita.