Discuție:Războiul în Antichitate

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Războiul în Antichitate este un subiect de care se ocupă Proiectul Istorie, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre istorie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Sursa acestui articol in totalitate este pagina din limba engleza. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.26.245.121 (discuție • contribuții).

Foarte bine, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să ștergeți eticheta de întreținere {{referințe}}. Folosiți eventual referințele din pagina în limba engleză, dar respectând indicațiile de la Wikipedia:Citarea surselor și Ajutor:Note. De asemenea, vă rog să scrieți cu diacritice. Mulțumesc. --Bătrânul (discuție) 27 august 2012 11:08 (EEST)[răspunde]

Diactritice[modificare sursă]

E cineva disponibil care sa-mi dea o mana de ajutor la diacritice? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Black Agent (discuție • contribuții).

Da, dar nu stiu ce sunt alea diactritice. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 95.76.30.154 (discuție • contribuții).

doar nu stau eu acum sa le pun,nu sunt singur pe site-ul asta Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Black Agent (discuție • contribuții).

A nu pune diacritice la textele scrise de tine este ca și când ieșind de la latrină nu ți-ai încheia nasturii de la prohab, în speranța că vor veni alții să facă în locul tău această activitate, pe care o consideri ca fiind "sub demnitatea ta". --Miehs (discuție) 14 noiembrie 2013 11:25 (EET)[răspunde]
Observație: a fost ștearsă pagina la care se referă discuțiile din 2012. --GEO (discuție) 14 noiembrie 2013 12:10 (EET)[răspunde]