Discuție:Pompier

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Te rog scoate-le din articole sau alătură-te discuției de la commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 13 februarie 2007 08:18 (EET)[răspunde]

Organizare pagini[modificare sursă]

Cred că este oportun ca actuala pagină să fie redenumită în Serviciu de pompieri sau - eventual, Pompieri (structură). La urma urmei aceasta tratează de fapt - în cea mai mare parte, întradevăr subiectul Serviciu de pompieri/Pompieri (structură), nefiind centrată pe subiectul identificat de titlul actual (adică Pompier).

Materialul care tratează exclusiv subiectul Pompier poate fi mutat la Pompier militar, iar pagina în sine poate fi transformată în pagina de dezambiguizare. Deasemeni fie fie ar putea fi redenumită pagina Pompier militar în Pompier profesionist (deoarece cazul pompierilor militari este - în mare, o situație particulară), fie s-ar putea creea o pagină Pompier profesionist care să trateze subiectul în sens larg, lăsându-se la Pompier militar informațiile strict dependente de caracterul militar.

O altă idee (nu știu însă cât de oportună ...) ar fi unificarea informațiilor din paginile Pompier militar + Pompier voluntar + Pompier profesionist într-o singură pagină numită Pompier. --Accipiter Q. Gentilis(D) 4 ianuarie 2015 12:50 (EET) P.S. Ar urma deci - de exemplu, să existe paginile:[răspunde]

  1. Pompier profesionist (+/- conținând informațiile de la Pompier militar)
  2. Pompier voluntar
  3. Pompier militar (+/- inclusă în Pompier profesionist)

sau