Discuție:Paris

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Paris este un subiect de care se ocupă Proiectul Franța, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre Franța Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa top pe scala de importanță.

Am si eu o nelamurire: este wikipedia in romana sau in franceza? Ce vreau sa spun: de ex. s-a tradus "Rive Gauche" & "Rive Droite" cu "Malul Stang" & "Malul Drept" dar mai departe in text e plin de cuvinte in original. Ar trebui ca ori sa se traduca tot (Palais de Justice => Palatul de justitie etc. etc.), ori nimic. Vlad 21 iulie 2005 00:26 (UTC)

Oare chiar nu se poate caracteriza opera Garnier decât prin părerea pe care a avut-o Hitler despre arhitectură? El se considera într-adevăr un expert în domeniu, dar nu trebuie să-l credem. --Nuțu 18 ianuarie 2007 15:24 (EET)[răspunde]

Am înlăturat trimiterea la Hitler pentru a caracteriza opera Garnier. Am încercat să găsesc un alt citat pentru acest edificiu, dar n-am găsit încă nimic. Pentru a "răscumpăra" ștergerea mea, am lucrat azi la dezvoltarea articolului Opéra Garnier. --Nuțu 19 ianuarie 2007 18:13 (EET)[răspunde]

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 25 ianuarie 2007 00:13 (EET)[răspunde]