Discuție:Ordinul Templierilor

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Steaua articolelor de calitate Ordinul Templierilor este un articol de calitate; acesta, sau o versiune anterioară a acestuia, a fost identificat ca fiind unul dintre cele mai bune articole produse de către comunitatea Wikipediei. Articolul este încă deschis îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că îl puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
2 ianuarie 2008 Propunere articol de calitate Promovat


Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Te rog scoate-le din articole sau alătură-te discuției de la commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 4 martie 2007 04:34 (EET)[răspunde]

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Vă rugăm se eliminați din articol legăturile la această imagine. Dacă doriți, puteți lua parte la discuția din Wikipedia commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 17 februarie 2008 00:50 (EET)[răspunde]

Erau, sau nu erau războinici?[modificare sursă]

„...Unul dintre cele mai cunoscute ordine militare creștine,” „...printre cei mai bine echipați, antrenați și disciplinați războinici din perioada cruciadelor...” „Membrii Ordinului care nu erau războinici...” ?!?

Sărmanii soldați ai lui Cristos și ai Templului lui Solomon (latină Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici) (traducerea corectă este Soldații sărmani...etc.) ca păstrători de fonduri într-o zonă nesigură, bântuită de bandiți oficiali și particulari erau obligați să-și apere tezaurul cu sabia-n mână, ca un comando militar eficient, sangeros și de temut. Alex F. (discuție) 19 mai 2009 11:08 (EEST)[răspunde]

Am anulat modificarea aceasta. Îi rog totuși pe cei care cunosc subiectul să vadă dacă nu conține totuși informații corecte și utile. — AdiJapan 16 octombrie 2009 08:42 (EEST)[răspunde]