Discuție:OpenOffice.org

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul OpenOffice.org este un subiect de care se ocupă Proiectul Informatică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre Informatică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
BAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa B pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Propunere pentru articol de calitate[modificare sursă]

Cred ca acest articol poate fi nominalizat la "Articole de calitate"; deocamdata nu ma "bag" pentru ca nu am experienta pentru asta. --193.231.148.191 (discuție) 15 martie 2012 12:05 (EET)[răspunde]

Trebuie adus la zi. Vorbește despre 2008 ca despre viitor, și nu include date actualizate — de exemplu faptul că din el au derivat alte proiecte, iar după preluarea lui Sun de către Oracle unele distribuții de Linux (cum ar fi Gentoo Linux) le-au cam preferat pe acelea. —Andreidiscuţie 15 martie 2012 17:55 (EET)[răspunde]

Modificare titlu[modificare sursă]

OpenOffice.org din momentul în care dezvoltarea a fost preluat de fundația Apache, nu se mai numește OpenOffice.org ci Apache OpenOffice. Numele OpenOffice.org a dispărut.

Eu recomand redenumirea acestei pagini pe Apache OpenOffice și crearea unei pagini OpenOffice.org care redirecționează vizitatorii spre pagina Apache OpenOffice.

O altă opțiune ar fi crearea unei noi pagini pentru Apache OpenOffice, care nu are pre mult send, fiindcă programul nu se mai dezvoltă.

--Akosnagy (discuție) 8 aprilie 2016 09:53 (EEST)[răspunde]