Discuție:Listă de pictori români

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Listă de pictori români este un subiect de care se ocupă Proiectul Pictură, un spațiu pentru organizarea și coordonarea contribuțiilor la Wikipedia în domeniul artelor vizuale Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ListăAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Listă pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Pictor după semnătură[modificare sursă]

Buna.sunt Dan din constanta si pentru cunoscatori am nevoie de ajutorul dumneavoastra.am doua tablouri dictate pe pinza,cunt datate cu anul 1966 si semnate TARTACRAN.cred ca este pseudonim.mar interesa amanunte despre acest pictor.pentru discutii va rog pe mes.(d.calu)

Link greșit[modificare sursă]

Linkul de la Ian Sima duce la un general roman, nu la un pictor. Alextepes (discuție) 25 august 2011 20:17 (EEST)[răspunde]

Artiștii fără pagini existente pe Wikipedia vor fi șterși[modificare sursă]

Îndemn respectuos toți contribuitorii viitori și actuali să ofere atenție principiului notabilității în ceea ce privește adăgarea de artiști în lista articolului principal și să nu listeze noi nume dacă paginile acestora nu există deja pe Wikipedia. Riscăm transformarea paginii într-un director web. E mai judicios să propuneți / cereți un articol nou sau sa-l scrieți domniile voastre înainte de listarea sa aici.

Vă invit de asemenea să aruncați un ochi peste Wikipedia:Ce_nu_este_Wikipedia și Wikipedia:Relevanță în speranța că acestea vă pot fi intrucâtva de ajutor.

Artiștii fără pagini existente pe Wikipedia vor fi șterși de pe pagina articolului. Plinuxs (discuție) 15 mai 2017 22:22 (EEST)[răspunde]