Discuție:Hadise

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Fost articol de calitate Hadise a fost un articol de calitate. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost retrogradat.
Articol bun Hadise a fost nominalizat ca articol bun la categoria Diverse, dar nu a îndeplinit criteriile obligatorii la acea vreme. Mai jos puteți găsi sugestii cu privire la modul în care puteți îmbunătăți articolul. Odată luate în considerare, articolul va putea fi renominalizat. Dacă nu sunteți de acord cu respingerea articolului, puteți începe un proces de reevaluare.


Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Hadise/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.

Articol neactualizat din 2009.--Accipiter Q. Gentilis(D) 4 aprilie 2016 22:58 (EEST)[răspunde]

Ar trebui cineva care să ia articolul în adopție, altfel ... --Accipiter Q. Gentilis(D) 29 aprilie 2016 16:07 (EEST)[răspunde]
Articol neactualizat din 2009. Istoricul său nu relevă o șansă rezonabilă de a fi luat în adopție și actualizat, astfel că închei actuala procedură prin respingere. Dacă cineva va reuși să-l actualizeze, poate fi propus din nou.--Accipiter Q. Gentilis(D) 7 mai 2016 18:22 (EEST)[răspunde]