Discuție:Gheata de aur

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Steaua listelor de calitate Gheata de aur este o listă de calitate; aceasta, sau o versiune anterioară a acesteia, a fost identificată ca fiind una dintre cele mai bune liste produse de către comunitatea Wikipediei. Lista este încă deschisă îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că o puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
11 septembrie 2012 Propunere listă de calitate Promovat
Articolul Gheata de aur este un subiect de care se ocupă Proiectul Fotbal, o încercare de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de fotbal Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
LCAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa LC pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Pe Wikipedia engleză scrie, ce-i drept fără a oferi vreo sursă, că lui Cămătaru i s-a retras Gheata de aur (fiind descalificat) și-l trece ca deținător al trofeului pe austriacul Polster. Știe cineva dacă s-a întâmplat realmente așa sau e doar o afirmație nedovedită?

Pe situl lui Polster [1] el este trecut drept câștigător al trofeului. --Cezarika1 7 septembrie 2007 11:01 (EEST) Da i s-a retras gheata de aur a fost decalificat iar gheata de aur a ajuns la Toni Polster iar Camataru nu a trimis gheata de aur nici pana acum lui Polster .[răspunde]