Discuție:Eugen Filotti

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Steaua articolelor de calitate Eugen Filotti este un articol de calitate; acesta, sau o versiune anterioară a acestuia, a fost identificat ca fiind unul dintre cele mai bune articole produse de către comunitatea Wikipediei. Articolul este încă deschis îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că îl puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
4 februarie 2007 Propunere articol de calitate Promovat


As sugera ca partea despre lupta dintre tendinta europeanista a Cuvantului Liber si cea traditionalista si nationalista sa fie scurtata si rescrisa. Tendinta traditionalista era reprezentata nu numai de Eliade si Cioran dar si de poporanismul Vietii Romanesti de la Iasi. Discutia este evident interesanta dar descrierea detailata a climatului cultural din anii aceia depaseste cadrul acestui articol. Eventual ar fi de scris unul special. Ifil 29 decembrie 2006 02:07 (EET)[răspunde]

(Mircea Filotti este de alfel primul scenarist român). - De Ronetti-Roman ați auzit? Alex F. (discuție) 3 februarie 2010 10:56 (EET)[răspunde]

Ronetti-Roman a fost autorul piesei Manasse dar nu și autorul scenariului filmului realizat de Jean Mihail după această piesă.

afil (discuție) 17 iunie 2014 03:30 (EEST)[răspunde]

Două sugestii[modificare sursă]

Am trecut peste articolele de calitate și sunt două puncte problematice în acest caz:

  • Introducerile la articolele de calitate conțin în general 3-5 paragrafe în care este sintetizat articolul, aici introducerea este foarte scurtă.
  • sunt paragrafe și fraze pentru care nu e prezentată nici o referință, de exemplu pentru: „În perioada 1947 – 1957 Eugen Filotti a avut mari dificultăți sub regimul comunist.”

Salutări, --Mihai (discuție) 18 iulie 2014 21:17 (EEST)[răspunde]