Discuție:Deltaplan

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Invitație catre deltaplaniști[modificare sursă]

Am creat acest articol pentru o mai buna cunoaștere a deltaplanului (construcție dar și modul de pilotare al acestuia) de către toți cei ce doresc sa învețe sa zboare.
În România sunt încă piloți de deltaplan ce pot ajuta la dezvoltarea acestui sport pe termen lung. Rugămintea mea este de a contribui la dezvoltarea acestui articol prin orice considerați necesar: poze, video, date, descrieri, ....
Comentariu scris de DobrogeaHG, 23 iunie 2011 15:52 (EEST)

Modificare legaturi externe[modificare sursă]

Am scos link-ul *Hang gliding photos deoarece nu functioneaza. Rugamintea mea este sa fie verificate link-urile catre alte pagini de deltaplanism pentru a nu crea disconfort cititorului. Comentariu scris de DobrogeaHG, 27 iunie 2011 09:57 (EEST)

Pagini românești[modificare sursă]

Am făcut secțiunea "Pagini românești" pentru a scoate în evidența piloții si organizațiile ce au contribuit la dezvoltarea deltaplanismului în România.
Din păcate secțiunea a fost ștearsă de Andrei Stroe (vezi istoric).
Astfel, link-ul către pagina primului român care a zburat cu deltaplanul a fost mutat la finalul link-urile paginilor din străinătate și totodata a fost afectat si design-ul paginii. Vă rog frumos să refaceți pagina, cel puțin la design-ul anterior introducerii secțiunii "Pagini românești". Mulțumesc.
Intenția mea este de a iniția prezentarea deltaplanismul românesc de către deltaplaniști, încerc să scot în evidență orice contribuție a acestora.
Comentariu scris de DobrogeaHG, 12 iulie 2011 15:067 (EEST)