Discuție:Telekom Romania Mobile Communications

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție:Cosmote România)

"grecotei cu nas subtire" --Arado 7 decembrie 2005 19:43 (EET)[răspunde]

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificaţi dacă legătura este într-adevăr indisponibilă şi reparaţi sau înlăturaţi legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 22:25 (EET)[răspunde]

Unire cu articolul nou-apărut[modificare sursă]

Am efectuat ceea ce cred că este o unire necontroversată între articolul Cosmote România și cel nou apărut, Telekom România Mobile, creat de AlexTheHelper. În esență, nu e vorba de o companie diferită, ci doar de un brand diferit. Este exact aceeași companie, cu același acționariat (OTE 54%, iar OTE deținut majoritar de Deutsche Telekom) din 2008, dar care alege să-și creeze o prezentare comercială nouă. Nu e cazul să avem două articole pe această temă.

În același timp, ce am citit aici m-a îngrozit. Ziceai că e scris de PR-ul Cosmote, și probabil chiar așa era. Am rescris într-o sinteză scurtă evoluția companiei, cu bune și cu rele și am citat și câteva surse. Sper să nu mai avem niciodată aici reclama deșănțată pe care am găsit-o. Așa ceva nu face cinste nici Wikipediei și nici companiei pe care încearcă s-o promoveze. —Andreidiscuţie 17 septembrie 2014 13:30 (EEST)[răspunde]