Discuție:Corneliu Vadim Tudor

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Articol absolut incomplet[modificare sursă]

Editorii acestui articol n-au prea făcut treabă bună în timp. Pentru o personalitate atât de controversată, s-ar putea totuși spune mai mult, atât bune cât și rele, doar e un om. Chiar nimeni nu-și amintește de cele 20 de cărți tipărite, traduse în cel puțin 7 limbi, printre care și araba? Acestea au făcut înconjorul lumii și se află în bibliotecile marilor oameni ai timpului, începând de la Președintele Germaniei până la șefii Parlamentelor francez și rus, precum și în casele multor oameni obișnuiți. Oare chiar numai lucruri rele se pot spune despre acest om? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.106.54.110 (discuție • contribuții).

Permiteți-mă să întreb.. de unde știți dumneavoastră cum arată bibliotecile președintelui Germaniei și ale șefilor parlamentelor numite mai sus? --яεbεŀ 22 ianuarie 2006 16:30 (EET)[răspunde]

Stimate domn, acestea sunt lucruri apărute în întreaga presă culturală din România, în special din ultimul trimestru al anului 2005. Atunci Vadim a fost la o întrunirea șefilor de parlamente europene, în Germania, unde s-a comportat incomparabil mai bine decât șeful statului. În acea perioadă a fost dăruit ultimul volum scris, persoanelor menționate. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.106.54.110 (discuție • contribuții).

Iertați-mă dacă vă voi părea răutăcios sau lipsit de respect, însă aveți date concrete că volumul despre care vorbiți dumneavoastră n-a fost aruncat la coș, decât să ajungă în vreo bibliotecă? Wikipedia este o enciclopedie bazată pe date reale ce pot fi argumentate practic. Când vom putea ști cu certitudine că acel volum a ajuns în vreo bibliotecă, atunci vom putea adăuga această informație în articol; până atunci, speculațiile vor fi păstrate în afara sa. Din nou, nu vreau să înțelegeți că port vreun război personal, neavând vreo înclinație spre vreun partid sau altul. Doresc doar să conserv armonia ingenioasei idei a proiectului Wikipedia.
Dacă aveți informații ce ar putea fi adăugate în articol și respectă principiul punctului netru de vedere, atunci vă invităm să o faceți. Îmi cer scuze dacă remarcele mele au fost deplasate; ele au vrut doar să întărească un punct de vedere. Vă mulțumim pentru interesul manifestat pentru Wikipedia. --яεbεŀ 30 ianuarie 2006 00:57 (EET)[răspunde]
Articolul începe prost.Se spune din primul paragraf de poeziile care-i ridicau în slăvi pe Ceaușești(important este că și acele poezii erau foarte bine scrise,nu văd ce ar conta dacă erau gen omagiu) este ca și cum ai spune:„El e Gheorghe,s-a îmbătat o dată rău de ziua”. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Romanasu (discuție • contribuții).

Articolul ăsta era pro-Vadim până la Dzeu. Am incercat să-l mai "neutralzez", da ns cât am reușit. Dacă poate s se mai uite și un admin, ar fi bine... --Strainu 12 februarie 2006 22:34 (EET)[răspunde]

De fapt nu era numai pro..My mistake. Primul alineat era cam contra. Oricum, nu era neutru. Simt că o să avem o discuție lungă aici.....--Strainu 12 februarie 2006 22:41 (EET)[răspunde]

Daca e vorba de un punct de vedere neutru, atunci trebuie sa notam doar faptele, nu? Vadim este un om de cultura, Doctor in istorie, "semifinalistul" alegerilor prezidentiale din anul 2000, senator, presedintele Partidului Romania Mare. Promoveaza o politica pro-europena si uniosnista. Formula sa preferata este "O Europa unita dar a natiunilor". In partidul sau exista evrei, maghiari, tigani, si nu a promovat niciodata mesaje rasiste. De multe ori insa se observa o intoleranta crescuta la adresa coruptiei si a mafiei, si uneori exagereaza in acest sens, manifestand tendinte dictatoriale. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.120.180.19 (discuție • contribuții).

lol...
si daca un criminal scrie doua poezii... nu mai e criminal... ?
nu spun ca e criminal... dar a cam fost sluga cuplului dictatorial... mie imi pare a fi un om de nimic... o sluga... un specimen ce isi face cariera din a critica realitatea dura, fara a face nimic concret... pana si platforma program a partidului lor e o utopie...
ia uite ce am gasit eu pe net :
SENATUL EVZ: Vadim se pregateste de sinucidere, 18 Decembrie 2006, Mircea Mihaies: "Slugarnicia l-a transformat pe Vadim, dintr-un paria social, intr-un privilegiat al regimului". Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.126.49.73 (discuție • contribuții).
  • Cred că locul acestui domn nu e aici, e o rușine că a fost votat de electorat, l-am văzut în plină acțiune în scena balconului și cred că oamenii cu scaun la cap și-au făcut o idee cu cine au de-a face.

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mayuma (discuție • contribuții).

  • Subscriu, complet neobiectiv. Cum poti sa pui in articolul asta Copy&Paste din biografia lui de la Romania Mare. Citez:"Întelectual cinstit cu propria-i constiinta, a intrat de repetate ori în conflict cu regimul totalitar. Redutabil pamfletar si om politic atasat justitiei sociale si interesului national este o personalitate proeminenta în România de astazi. " Come on, chiar cred cineva asa ceva??? Locul articolului astuia nu e aicea.
Vali Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 194.99.221.11 (discuție • contribuții).

Invatati mai sa scrieti romaneste[modificare sursă]

<<<...electorală al partidului P.R.M.>>> AL ?? ... A PRM ... nu AL PARTIDULUI PRM ..."P"-ul din PRM vine de la PARTID asa ca iese "varza" <<AL PARTIDULUI PARTIDUL ROMANIA MARE>> ... BRAVO! ... dupa ce ca VADIM E UN DOBITOC, NU-I MAI DATI APA LA MOARA PREZENTANDU-VA CA AGRAMATI! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 65.217.164.162 (discuție • contribuții).

Dacă nu ați observat, Wikipedia vă permite să modificați nu numai paginile de discuții, ci și articolele, deci puteți face corecția respectivă chiar dumneavoastră.
Apropo de scrisul corect în limba română, mă uit la mesajul dumneavoastră și nu știu cum îndrăzniți să ne criticați. La ce școală se învață elevii să scrie cu majuscule peste tot, fără diacritice, cu trei acolade unghiulare în loc de ghilimele și cu puncte de suspensie plasate aiurea? Aveți în mesaj și un anacolut, dar asta probabil deja depășește lecțiile de școală.
De atacul la persoană nu mai vorbesc. — AdiJapan  27 martie 2007 16:59 (EEST)[răspunde]

Doctrina politica[modificare sursă]

Pana la urma care este doctrina politica a lui Vadim Tudor si a PRM? Davoust2 (discuție) 30 august 2011 04:32 (EEST)[răspunde]

Pamflet inedit[modificare sursă]

Cateva versuri dintr-un recent pamflet de subiectul articolului (17102013):

Drojdie fanariota/Tigani, unguri si evrei/Ne-au impins pe toti in grota/Am ajuns sclavi la yankei.--79.115.163.162 (discuție) 24 octombrie 2013 15:10 (EEST)[răspunde]