Discuție:Comuna Cornetu, Ilfov

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Comuna Cornetu, Ilfov este un subiect de care se ocupă Proiectul Localitățile din România, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre localitățile din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

In comuna Cornetu isi desfasoara activitatea de la 1 octombrie 2006 Judecatoria si Parcchetul CornetuAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Triple x (discuție • contribuții).

M-am amuzat bine, comuna klaudya!,aeroport!(exista doar un simplu aeroclub sportiv),si culmea culmilor- o generoasa reclama pt cei care detin cele trei balastiere din zona...mai e de lucrat la Cornetu...Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 195.42.56.43 (discuție • contribuții).

Aveţi dreptate, afirmaţiile sunt cam neconforme unei enciclopedii aşa că am cerut nişte surse pentru ceea ce este scris în articol. Dacă dv. dispuneţi de resurse şi cunoaşteţi bine subiectul sunteţi invitat să vă creaţi un cont şi să contribuiţi la articol. Vă aşteptăm!—Sebimesaj 2 martie 2009 17:34 (EET)[răspunde]