Discuție:Colegiul Național Carol I din Craiova

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Am umblat un pic la articol, punînd diacriticele lipsă şi corectînd pe ici pe colo. Ar mai fi de adăugat informaţii despre această şcoală în prezent şi eventual o fotografie sau mai multe.

Problemele care au rămas de rezolvat la forma actuală a articolului sînt:

  • Legăturile externe de mai jos nu funcţionează. Se afişează codul sursă, dar nu şi pagina.
  • Pe tot parcursul articolului se menţionează valori băneşti, dar cititorii n-au cum să ştie cît înseamnă ele. Se poate face ceva?
  • În 1927 cu 2 milioane de lei se fac investiţii de 7 milioane de lei. Cum adică?

AdiJapan  2 decembrie 2006 10:59 (EET)[răspunde]

Salut Adi si mersi pentru comentarii. Incet incet o sa ma ocup si de rubica cu scoala in prezent. O sa incerc sa caut un model pentru cam ce ar trebui sa zic pe pagina unui liceu din strainatate, pe wikipedia engleza.

Nu inteleg la ce te referi cu linkurile care nu functioneaza (sunt contributor nou Wikipedia.) Daca dau clic pe ele, imi merge, si asta e criteriul meu. Cum ar trebui sa le fac sa arate?

Cu valorile banesti intr-adevar e o problema. O sa dau sfoara la scoala (dar nu stiu cat va dura pana mi se va raspunde la mail etc) sa-i intreb chiar pe niste profi de istorie de acolo ce si cum.

---Andrei 2 decembrie 2006 19:28 (EET)[răspunde]

Din cele 3 legături externe, prima (http://www.cnc.ro/) nu merge, apare doar un cod HTML. – Laurap\ mesaj 2 decembrie 2006 19:35 (EET)[răspunde]

Ciudat. Mie imi merge, folosind IE6.

---Andrei 2 decembrie 2006 20:15 (EET)[răspunde]

Am incercat cu Mozilla si intr-adevar nu merge. E o problema cu pagina. In speranta ca totusi un numar rezonabil de persoane care aceeseaza Wikipedia folosesc IE, sunt de parere ca n-ar fi rau sa lasam linkurile acolo.

Si cred ca la chestiunea aia cu 2 milioane vs. 7 milioane, probabil ca s-au imprumutat de 2 milioane si au facut rost de 5 milioane altfel, si in total investitia a fost de 7. Cel putin asa imi reiese mie cand citesc. ---Andrei 2 decembrie 2006 22:33 (EET)[răspunde]

Da, dacă măcar utilizatorii de IE văd bine atunci merită să lăsăm legăturile acolo. Eventual poate fi contactat webmasterul sitului şi anunţat că paginile nu se văd din Firefox.
În legătură cu problema celor 2/7 milioane cred că trebuie mers la sursa informaţiei şi văzut exact care este acolo formularea exactă. Apropo, articolul nu-şi citează bibliografia. Dacă însă toate informaţiile provin din sursele de la legături externe atunci e ok.
În orice caz, felicitări pentru articol şi spor la scris în continuare! — AdiJapan  3 decembrie 2006 12:05 (EET)[răspunde]