Discuție:Bonaparte traversând Marele Saint Bernard

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Steaua articolelor de calitate Bonaparte traversând Marele Saint Bernard este un articol de calitate; acesta, sau o versiune anterioară a acestuia, a fost identificat ca fiind unul dintre cele mai bune articole produse de către comunitatea Wikipediei. Articolul este încă deschis îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că îl puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
27 noiembrie 2013 Propunere articol de calitate Promovat
Acest articol a ocupat locul I la secțiunea arte, în cadrul ediției din septembrie 2012 a concursului de scriere.

Si Gloria a trecut muntii! Nu doar Napoleon.[modificare sursă]

Recomand crearea unui nou articol, caci tema este similara: E vorba de Gloria, asa cum trece ea muntii. Gloria este un personaj al latinitatii antice, despre care se spunea: "sic transit gloria mundi!" (in traducere romaneasca libera: "asa trece gloria muntii!") Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 194.166.115.176 (discuție • contribuții).

Este un comentariu zeflemist fără vreo legătură cu subiectul acestui articol. Traducerea exactă este dată aici. --GEO (discuție) 31 mai 2013 19:41 (EEST)[răspunde]
Ei, draga domnule/doamna Geo! Cum, chiar nu remarcati ca e o gluma, dealtfel veche decand lumea? :) / Am fost curios, sa vad ce se intampla daca fac o gluma in wikipedia! Daca se prinde cineva sau nu... Daca aveti latinisti, etc. / Deci, felicitari echipei de pazitori: a durat doar vreo 24h sa va dati seama! Daca ati fi raspuns tot cu o gluma, aveati punctaj maxim din partea mea!