Discuție:AutoCAD

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul AutoCAD este un subiect de care se ocupă Proiectul Informatică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre Informatică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Paginile de discuţii[modificare sursă]

Articolele sînt însoţite de pagini de discuţii pentru a permite autorilor să comunice între ei cu scopul de a îmbunătăţi şi dezvolta articolul. — AdiJapan  9 noiembrie 2007 09:30 (EET)[răspunde]

AdiJapan ar fi bine ca versiunea din 9 noiembrie 2007 09:27 AdiJapan a acestei pagini să fie repusă în locul celei curente. Consider aceasta datorită faptului că pagina aceea a fost o schiţă, a ceea ce consider că trebuie adăungat la articolul principal AutoCAD şi nu nişte note personale după cum sunt convins că arătau (aceasta este o dovadă a faptului că lucrează doar un om la această pagină).

Mulţumesc anticipat

(nesemnat ca de obicei) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 203.167.221.186 (discuţie • contribuţii).

O să încep de la zero, ca să nu fie neînţelegeri: Wikipedia este o enciclopedie. Nu un manual, nu o colecţie de sfaturi tehnice pentru începători, ci o enciclopedie. Adică fiecare articol trebuie să ofere cititorului informaţii despre importanţa culturală a subiectului respectiv, istoria subiectului, relaţia cu alte subiecte etc. Importanţa culturală a AutoCAD-ului nu este cu ce comandă se desenează o linie. Toată secţiunea „Utilizare” conţine instrucţiuni care nu-şi au locul într-o enciclopedie. Uitaţi-vă un pic la articolele omoloage în engleză, germană, franceză etc. Iată şi o analogie sper sugestivă: la Wikipedia avem numeroase articole despre felurite mîncăruri, dar nu avem reţete de preparare. Vedeţi şi Wikipedia is not a manual, guidebook, or textbook.
Versiunea veche a paginii de discuţii făcea aceeaşi greşeală, era deci inutilă pentru articol şi de aceea am şters-o. Nu semăna deloc cu o discuţie despre articol. Desigur, dacă vă foloseşte la ceva o puteţi recupera din istoric: [1].
La celelalte chestiuni v-am răspuns aici. — AdiJapan  13 noiembrie 2007 06:36 (EET)[răspunde]