Discuție Utilizator:Voicu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine aţi venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Voicu) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! — AdiJapan  17 aprilie 2006 11:55 (EEST)[răspunde]

diacritice[modificare sursă]

Mersi de urari.

Din pacate nu am caracterele romanesti pe calculatoarele pe care le folosesc aici in Thailanda si de aceea nu am folosit diacriticele in interventiile mele. E destul de dificil pentru mine sa introduc la fiecare cuvant diacriticele, dar voi incerca sa folosesc limba "corecta" romaneasca.

Am o intrebare: Materialele fara diacritice sunt sterse? Doua din materialele scrise ieri (la care azi doream sa adaug informatii dupa ce am consultat bibliografia) au fost sterse. Poate e doar o eroare de sistem. Dar daca au fost sterse sunt destul de dezamagit, pentru ca intentia mea nu a fost una rea, iar cand am aflat ca trebuiesc introduse dioacriticele m-am conformat.

Sugestie: In viitor daca administratorii vor sa stearga materiale ce nu au un continut vulgar etc., ci doar nu indeplinesc unele cerinte "marunte", atunci autorul ar trebui anuntat. Daca nu se fac corecturile intr-un timp dat, atunci da, consider ca e drept sa fie sterse materialele.

Intre timp elanul si avantul care mi l-a inspirat acest interesant proiect mi-s pierit cand am vazut ca munca mea mi-a fost stearsa!

Voicu 18 aprilie 2006 08:51 (EEST)

Mulţumesc pentru mesaj. O să încerc să vă răspund pe îndelete la întrebări.
Contribuţiile nu sînt niciodată şterse doar pentru motivul că sînt scrise fără diacritice. De obicei cînd cineva găseşte un astfel de articol pune la începutul lui o etichetă de avertizare, pe de o parte ca o scuză către cititori şi pe de alta ca o rugăminte către cei care sînt dispuşi să adauge diacriticele. Nu există nici un termen, articolul poate sta fără diacritice oricît, deşi desigur ne dorim să apară cineva care să facă efortul respectiv. De multe ori facem asta chiar noi.
Pînă acum văd în lista dumneavoastră de contribuţii doar 4 modificări la articolul Arad, în afară de cele din propria pagină de utilizator sau de discuţii. Modificările de la Arad nu au fost anulate. Puteţi afişa articolul şi apoi apăsaţi pe istoric ca să vedeţi evoluţia articolului. Ultima versiune a articolului vă aparţine (la ora cînd vă scriu acest mesaj).
Dacă browserul vă afişează o versiune mai veche, atunci poate fi o chestiune de cache al browserului. Apăsaţi pe Refresh / Reload.
Aţi făcut modificări la articole şi cînd nu aveaţi cont la Wikipedia sau cînd nu eraţi autentificat? Văd tot la Arad o serie de modificări făcute de Utilizator:61.90.130.202 pentru care am (v-am?) atras atenţia în legătură cu diacriticele. Nici aceste modificări nu au fost anulate.
În legătură cu tastatura: nu aveţi un calculator la care lucraţi mai mult şi la care să puteţi instala tastatura românească? Instalarea nu necesită nici un software special, driverul fiind inclus în Windows (probabil şi în alte sisteme de operare) încă de la început. Nu trebuie decît făcute nişte setări la calculator. Ceilalţi utilizatori ai calculatorului nu vor fi afectaţi, pentru că se poate comuta rapid între diferitele layout-uri (engleză, thailandeză, română, etc.)
Apreciez dorinţa dumneavoastră de a participa la Wikipedia şi sper ca necazurile de la început să nu vă descurajeze. Dacă treaba cu diacriticele este chiar imposibilă, asta e, vom fi nevoiţi să acceptăm contribuţii şi fără, deşi atitudinea celor mai mulţi dintre noi este că scrisul fără diacritice este incorect.
Dacă aveţi întrebări de orice fel vă rog să nu ezitaţi să mă întrebaţi. Toate cele bune. — AdiJapan  18 aprilie 2006 09:45 (EEST)[răspunde]
Mă bucur că v-am putut ajuta.
Mai ales la titlurile articolelor este esenţial să puneţi diacriticele. Altfel legăturile nu vor funcţiona, iar articolul nu va putea fi găsit. Văd că aţi rezolvat problema.
În legătură cu articolele biografice v-aş ruga să ţineţi cont de recomandările de la pagina Wikipedia:Articole biografice.
Încă un amănunt: în paginile de discuţii vă rog să vă semnaţi, ca să ştim cine ce a spus. Semnătura şi data se pun automat dacă la sfîrşitul mesajului scrieţi patru tilde.
Succes! — AdiJapan  18 aprilie 2006 11:38 (EEST)[răspunde]

În mare trebuie să ţineţi cont de următoarele:

  • Folosirea imaginii trebuie să fie legală. 99% din imaginile de pe internet nu pot fi folosite pentru că siturile respective nu permit în mod explicit copierea materialului în orice scop.
  • Încărcarea imaginilor se face pornind de la legătura Trimite fişier de pe partea stîngă a tuturor paginilor.
  • Dacă imaginea este din domeniul public sau sub o licenţă liberă este recomandat să fie încărcată nu la Wikipedia în română ci la Commons, de unde o pot folosi toate celelalte proiecte Wikimedia. Aveţi o legătură spre Commons pe pagina principală.

Succes! — AdiJapan  20 aprilie 2006 11:04 (EEST)[răspunde]

Observ că aţi încărcat o serie de imagini, copiate se pare din cărţi.

La două dintre ele spuneţi că dumneavoastră, autorul lor, le oferiţi domeniului public. Aş vrea să-mi confirmaţi că dumneavoastră sînteţi fotograful care a făcut pozele sau că sînteţi într-adevăr titularul drepturilor de autor (caz în care sîntem fericiţi să vă avem printre contribuitori!).

La celelalte trei nu specificaţi nimic despre drepturile de autor, ceea ce nu este permis.

Wikipedia face eforturi deosebite pentru a impune utilizatorilor să respecte legea dreptului de autor, fiind în joc însăşi supravieţuirea proiectului. — AdiJapan  21 aprilie 2006 09:00 (EEST)[răspunde]

Apăsaţi pe legăturile de mai jos pentru a afişa paginile imaginilor.
Imagine:St Aug Doinas.JPG
Imagine:Viorel Gheorghita.JPG
Imagine:Emil Simandan.JPG
Imagine:Diploma St Aug Doinas.JPG
Imagine:Simandan_Alexandru.JPG
Acolo apăsaţi pe "modifică pagina" şi introduceţi textul {{DP-personal}}. Prin aceasta înseamnă că renunţaţi la orice drepturi asupra fotografiilor. (Dacă doriţi să oferiţi imaginile sub o licenţă liberă (GNU FDL) atunci scrieţi {{GFDL}} în schimb.) Apoi salvaţi pagina.
Vă mulţumesc pentru generoasa ofertă. — AdiJapan  21 aprilie 2006 10:33 (EEST)[răspunde]
Există o listă stufoasă la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Puteţi alege de acolo licenţierea cea mai convenabilă. Eu v-am sugerat cele două licenţe folosite curent.
Fără legătură cu problema imaginilor: ca să vă semnaţi uşor, scrieţi la sfîrşitul mesajului 4 tilde. — AdiJapan  21 aprilie 2006 11:06 (EEST)[răspunde]

ARA MITAMA[modificare sursă]

Articolul ARA MITAMA va fi şters deoarece constituie publicitate şi este non-enciclopedic. Am mai fost creat odată de pe acest IP (presupun tot de către tine) şi a fost şters şi atunci. --Danutz

Mulţumesc pentru interesul, sper comun, pentru Japonia, văd că ai făcut o treabă foarte bună cu articolul de prezentare generală, pe care eu l-am transferat de pe wiki.en dar nu am avut timp sa-l traduc integral. Voi adauga nista carti la bibliografie, de altfel eu insumi am scris o carte, din pacate nu gasesc editura care sa o publice. Deocamdata. te rog sa nu mai folosesti subiecte gen aikido pentru promovarea unor centre de acest tip si a diferiti sensei, sunt mai multe scoli de karate si un articol enciclopedic da numai informatii generale iar nu serveste promovarii uneia sau alteia dintre scoli. In rest, gambatte!

Mayuma 5 iunie 2006 16:44 (EEST)[răspunde]

Articole legate de Japonia[modificare sursă]

Am citit articolele dumneavoastră Fundaţia Nipponica, Studii nipone şi Gorin no Sho. Pe de o parte vreau să vă felicit că aduceţi astfel de contribuţii la Wikipedia. Pe de altă parte însă va trebui să recunoaşteţi că aceste articole, prin informaţiile cuprinse şi prin modul de redactare, nu se potrivesc în totalitate cu o enciclopedie, ci mai degrabă cu un ziar sau o revistă. De fapt ele par a fi fragmente din articole apărute în asemenea publicaţii. Ştiu că efortul de a scrie un articol enciclopedic nu este tocmai mic, dar vă rog să îl faceţi.

Nepotrivirile şi neregulile de care vorbesc sînt, în mare:

  • scrisul la persoana I: eu, subsemnatul, etc.;
  • folosirea de apelative precum domnul, doamna, prof. care nu sînt necesare într-o enciclopedie;
  • depărtarea de subiect. De exemplu Gorin no Sho vorbeşte foarte puţin (aproape deloc) despre lucrarea lui Miyamoto Musashi şi pune accentul pe o anumită ediţie a unei anumite traduceri;
  • nu este "frumos" să scriem despre noi înşine. Mă refer la articolul Studii nipone.

Sper că veţi înţelege critica mea exact în sensul în care am făcut-o. Mă bucur să avem printre noi specialişti în cultura Japoniei, dar şi pe cei mai buni specialişti îi rugăm se respecte aceleaşi reguli şi acelaşi stil ca toată lumea. Cu tot respectul, — AdiJapan  6 iunie 2006 13:18 (EEST)[răspunde]

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că aveţi obiceiul de a salva articolul la care lucraţi în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările nu este nevoie să salvaţi pagina, puteţi folosi butonul de previzualizare. În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările la articol. Mulţumesc! -Laurap\ mesaj 15 iunie 2006 11:21 (EEST)[răspunde]

Drepturi de autor[modificare sursă]

Aţi pus la articolul Ţăranul Japoniei medievale acelaşi text pe care l-aţi publicat în volumul Spiritul Japoniei medievale. Prin aceasta înseamnă că renunţaţi la drepturile de autor asupra lui şi că îl oferiţi Wikipediei sub licenţa liberă GNU FDL. Ca urmare, oricine poate folosi, copia, modifica şi republica textul în orice scop, inclusiv comercial.

Vă rog să-mi confirmaţi că aceasta a fost intenţia dumneavoastră. Nu ştiu ce înţelegeri aveţi cu Editura Nipponica şi dacă aceste înţelegeri vă dau dreptul să luaţi o asemenea decizie.

Deocamdată am pus la articol eticheta de violare a drepturilor de autor (dar nu vă lăsaţi prea impresionat de mesajul ei). Avem un răgaz de 7 zile pînă lămurim situaţia. Dacă ne confirmaţi că totul e legal scoatem eticheta.

Toate cele bune şi scuze că vă tracasez. — AdiJapan  12 august 2006 21:24 (EEST)[răspunde]

Mă bucur că doriţi să eliberaţi sub o licenţă liberă fragmente din cartea dumneavoastră. Într-o lume hiper-comercială sînteţ un exemplu demn de urmat.
Am să scot deci eticheta de la articol. Dar va trebui să fiţi pregătit pentru momentul cînd oamenii vor începe să modifice textul, să taie şi să adauge fragmente, după cum va fi nevoie. În legătură cu citarea sursei, cei ce folosesc articolele noastre în alte lucrări sînt obligaţi să menţioneze că le-au copiat de la Wikipedia: din păcate despre sursa originală nu sînt obligaţi să spună nimic. — AdiJapan  14 august 2006 20:03 (EEST)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Fundatia Nipponica.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Fundatia Nipponica.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi le-aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare. --Andreidiscuţie 12 mai 2009 16:03 (EEST)[răspunde]

Nu eu l-am etichetat. Dacă eticheta nu mai corespunde, o puteţi elimina, specificând motivele în sumarul modificării.--Andreidiscuţie 12 mai 2009 18:02 (EEST)[răspunde]


Probleme legate de permisiunile fişierului Simandan Alexandru.JPG[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat Fişier:Simandan Alexandru.JPG. Am observat că, deşi aţi aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fişierului ar fi acceptat publicarea sub această licenţă.

Dacă acest fişier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-aţi publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceţi una din următoarele;

  • adăugaţi o notă prin care permiteţi reutilizarea fişierului sub GFDL sau sub o altă licenţă liberă pe site-ul unde l-aţi publicat; sau
  • Trimiteţi un e-mail de la o adresă asociată cu publicaţia originală la info-rowikipedia.org, prin care declaraţi că materialul vă aparţine şi intenţionaţi să-l publicaţi sub o licenţă liberă. Aveţi un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fişierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteţi să rugaţi acea persoană să efectueze unul din cei doi paşi descrişi mai sus, dau dacă proprietarul imaginii şi-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteţi acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă consideraţi că acest fişier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiţi o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, şi adăugaţi o explicaţie prin care justificaţi utilizarea imaginii în articolul în care doriţi să o includeţi. Vedeţi Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteţi folosi.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, verificaţi că aţi furnizat, pentru fiecare, dovezi că deţinătorii drepturilor de autor au acceptat să-şi publice lucrările sub lincenţa indicată. Aveţi o listă cu fişierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi şterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumesc.  —Andreidiscuţie 2 iunie 2009 22:02 (EEST)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Studii nipone.JPG[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Studii nipone.JPG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 23 septembrie 2013 23:36 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Fundatia Nipponica.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Fundatia Nipponica.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 23 septembrie 2013 23:37 (EEST)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Marc Geo.JPG[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Marc Geo.JPG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 18:16 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Clubul Hamoni Do.JPG[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Clubul Hamoni Do.JPG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 18:16 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Banzai logo.JPG[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Banzai logo.JPG. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 18:16 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Mihai Botez.JPG[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Mihai Botez.JPG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 18:17 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Perpelici Peca.JPG[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Perpelici Peca.JPG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 18:21 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Dan Duma.JPG[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Dan Duma.JPG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 19:31 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Emil Șimăndan[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Emil Șimăndan creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Emil Șimăndan până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 2 septembrie 2014 12:44 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Clubul de Karate Banzai (Arad)[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Clubul de Karate Banzai (Arad) creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Clubul de Karate Banzai (Arad) până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 27 aprilie 2015 12:43 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Shihawa-do[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Shihawa-do creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Shihawa-do până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.  —Andreidiscuţie 11 ianuarie 2016 11:12 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Luptători cu brevet de revoluționar[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Luptători cu brevet de revoluționar, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Alex Nico ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Luptători cu brevet de revoluționar până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 iunie 2021 15:13 (EEST)[răspunde]

Evaluarea pilot[modificare sursă]

Bună ziua, nu știu dacă vă interesează dar un fragment din ce ați scris despre istoria educației acum peste un deceniu a ajuns să fie inclusă într-o evaluare "pilot" la română pentru clasa a 7-a din proiectul Brio. Nu că ar conta de ceva, dar doar vroiam să vă atenționez Untodrffv (discuție) 7 iunie 2022 00:50 (EEST)[răspunde]