Cradle of Darkness

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Zona crepusculară
„Cradle of Darkness”
Nr. episoduluiSezonul 1
Episodul 5
ScenaristKamran Pasha
RegizorJean de Segonzac
Cod producție104
Data difuzării  (2002-10-02)
Actori ocazionali
ActoriKatherine Heigl: Andrea Collins
James Remar: Alois Hitler
Ordinea episoadelor
← Precedentul Următorul →
Dream LoverNight Route
Lista episoadelor din Zona crepusculară (serial TV din 2002)

Leagănul întunericului (titlu original: Cradle of Darkness) este al cincilea episod al serialului științifico-fantastic Zona crepusculară din 2002. A avut premiera la 2 octombrie 2002 în rețeaua UPN. Este regizat de Jean de Segonzac după un scenariu de Kamran Pasha. În acest episod interpretează Katherine Heigl, care mai târziu a devenit cunoscută pentru rolul ei din Anatomia lui Grey.

Introducere[modificare | modificare sursă]

„Cum ar fi să ai șansa de a te întoarce în timp și să poți salva milioane de oameni doar omorând unul singur? Andrea Collins va descoperi în curând că această misiune e mult mai dificilă decât și-a putut imagina în timp ce călătorește în Zona Crepusculară. .”

Prezentare[modificare | modificare sursă]

Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

În viitor, a fost descoperită călătoria în timp. În speranța anulării ororilor celui de al doilea război mondial, o femeie, Andrea Collins, își sacrifică propriul viitor atunci când se duce înapoi în timp pentru a-l opri pe Adolf Hitler prin uciderea sa atunci când el este doar un copil. După ce se aruncă cu bebelușul în apă, o altă slujitoare a familiei Hitler înlocuiește copilul cu bebelușul unei țigănci-cerșetoare, părinții necunoscând prea bine fața copilului.

Concluzie[modificare | modificare sursă]

„Un moment de reculegere pentru Andrea Collins. Și-a sacrificat viața pentru binele omenirii însă totodată a creat adevăratul monstru pe care credea că-l distruge. Istoria nu poate fi schimbată. Nici măcar în Zona Crepusculară. ”

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]