Christian Meier

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Christian Meier
Meier Peruano Japones.png
Nume la naștere Christian Dietrich Meier Zender
Născut(ă) 23 iunie 1970 (1970-06-23) (44 de ani)
Peru Peru , Lima
Ocupație actor, cântăreț
Partener(i) Génesis Rodríguez
Site oficial [http://Christian Meier Christian Meier]

Christian Dietrich Meier Zender (n. 23 iunie 1970, Lima, Peru) este un cântăreț.

Născut în Lima, capitala țării latinoamericane Peru, este fiul lui Gladys Meier, prima Miss Univers peruană și a lui Antonio Meier.

Având gustul pentru muzică format încă de mic, la 17 ani a înființat prima sa formație numită Arena Hash , cu ajutorul căreia a câștigat multă popularitate în Peru.

Ani după aceea,în 1996 iese pe piață primul său album solo No Me Acuerdo Quén Fui nu-mi amintesc cine a fost), cu care a câștigat Discul de Platină în Peru.

În 1999 apare albumul Primero En Mojarme , care a fost distribuit și în S.U.A și a fost produs în colaborare cu Manuel Garrido-Lecca.

Al treilea album,Once Noches a fost lansat in 2001, și este cunoscut pentru singelul Novia de nadie În paralel cu cariera muzicală,Christian s-a ocupat și de actorie, în 2005 protagonizând pelicula La Mujer De Mi Hermano cu Barbara Mori.

În 2007, a jucat rolul principal , rolul lui Zorro, în telenovela columbiană Zorro,La Y La Rosa, în care a jucat cu frumoasa manechină Marlene Favela.

În anul 2009 pe data de 22 mai telenovela "Dona Barbara" a fost difuzată din cadrul [Telemundo]. Edith Gonzalez este în rol principal iar în rolul secundar Christian Meier . Cei doi vor trăi o intensă iubire plină de obstacole .Această telenovelă o puteți urmări și voi pe ACASĂ tv în anul 2008 de la sfârșitul lunii iulie.

Legături externe[modificare | modificare sursă]