Christian Meier

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Christian Meier
Meier Peruano Japones.png
Nume la naștere Christian Dietrich Meier Zender
Naștere 23 iunie 1970 (1970-06-23) (43 de ani)
Peru Peru , Lima
Ocupație actor, cântăreț
Partener(i) Génesis Rodríguez
Pagini web oficiale Christian Meier

Christian Dietrich Meier Zender (n. 23 iunie 1970, Lima, Peru) este un cântăreț.

Nascut in Lima, capitala țarii latinoamericane Peru, este fiul lui Gladys Meier, prima Miss Univers peruana și a lui Antonio Meier.

Având gustul pentru muzică format înca de mic, la 17 ani a înființat prima sa formație numita Arena Hash , cu ajutorul căreia a câstigat multă popularitate im Peru.

Ani după aceea,în 1996 iese pe piața primul sau albumul solo No Me Acuerdo Quén Fui nu-mi amintesc cine a fost), cu care a caștgat Discul de Platina in Peru.

in 1999 apare albumul Primero En Mojarme , care a fost distribuit și in S.U.A și a fost produs in colaborare cu Manuel Garrido-Lecca.

Al treilea album,Once Noches a fost lansat in 2001, și este cunoscut pentru singelul Novia de nadie În paralel cu cariera nuzicală,Christian s-a ocupat și de actorie, în 2005 protagonizand pelicula La Mujer De Mi Hermano cu Barbara Mori.

În 2007, a jucat rolul prncipal , roul lui Zorro, întelenovela columbiana Zorro,La Y La Rosa, in care a jucat cu frumoasa manechina Marlene Favela.

In anul 2009 pe data de 22 mai telenovela "Dona Barbara" a fost difuzata din cadrul [Telemundo] Edith Gonzalez este in rol principal iar in rolul secundar Christian Meier . Cei doi vor trai o intensa iubire plina de obstacole .Aveatsa telenovlea o puteti urmari si voi pe ACASA tv in anul 2008 de la sfarsitul lunei iulie

Legături externe[modificare | modificare sursă]