Christian Meier

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Christian Meier
Meier Peruano Japones.png
Nume la naștere Christian Dietrich Meier Zender
Născut(ă) 23 iunie 1970 (1970-06-23) (44 de ani)
Peru Peru , Lima
Ocupație actor, cântăreț
Partener(i) Génesis Rodríguez
Site oficial [http://Christian Meier Christian Meier]

Christian Dietrich Meier Zender (n. 23 iunie 1970, Lima, Peru) este un cântăreț.

Nascut in Lima, capitala țarii latinoamericane Peru, este fiul lui Gladys Meier, prima Miss Univers peruana și a lui Antonio Meier.

Având gustul pentru muzică format înca de mic, la 17 ani a înființat prima sa formație numita Arena Hash , cu ajutorul căreia a câstigat multă popularitate im Peru.

Ani după aceea,în 1996 iese pe piața primul sau albumul solo No Me Acuerdo Quén Fui nu-mi amintesc cine a fost), cu care a caștgat Discul de Platina in Peru.

in 1999 apare albumul Primero En Mojarme , care a fost distribuit și in S.U.A și a fost produs in colaborare cu Manuel Garrido-Lecca.

Al treilea album,Once Noches a fost lansat in 2001, și este cunoscut pentru singelul Novia de nadie În paralel cu cariera nuzicală,Christian s-a ocupat și de actorie, în 2005 protagonizand pelicula La Mujer De Mi Hermano cu Barbara Mori.

În 2007, a jucat rolul prncipal , roul lui Zorro, întelenovela columbiana Zorro,La Y La Rosa, in care a jucat cu frumoasa manechina Marlene Favela.

In anul 2009 pe data de 22 mai telenovela "Dona Barbara" a fost difuzata din cadrul [Telemundo] Edith Gonzalez este in rol principal iar in rolul secundar Christian Meier . Cei doi vor trai o intensa iubire plina de obstacole .Aveatsa telenovlea o puteti urmari si voi pe ACASA tv in anul 2008 de la sfarsitul lunei iulie

Legături externe[modificare | modificare sursă]