Căpitanul Flamingo

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Căpitanul Flamingo
Genfantasy television program[*][[fantasy television program (genre of television programming often based on fantasy fiction works)|​]]  Modificați la Wikidata
Compozitor temă muzicalăJono Grant[*][[Jono Grant (Canadian composer and multi-instrumentalist)|​]]  Modificați la Wikidata
Țară de origine Canada
 Filipine  Modificați la Wikidata
Nr. de sezoaneModificați la Wikidata
Nr. de episoade52  Modificați la Wikidata
Producție
Perioadă de difuzare
Difuzare
Canal originalYTV
GMA Network[*]  Modificați la Wikidata
Cronologie

Căpitanul Flamingo este un serial de desene animate canadian, produs de Atomic Cartoons, Breakthrough Films & Television, The Heroic Film Company și PASI Animation. A fost difuzat pentru prima dată pe canalul canadian YTV, la data de 7 februarie 2006. Mai este transmis de ABC și Toon Disney. În România este transmis de Jetix, dublat în limba română.

Date despre serial[modificare | modificare sursă]

Milo Powell este un băiat obișnuit, care de fiecare dată când un copil strigă "Uh-oh! Flamingo!", se transformă în Căpitanul Flamingo. Misiunea lui este să protejeze copii care nu sunt respectați, într-o lume în care adulții fac legea. Este mereu acompaniat de Lizbeth Amanda Zaragoza, prietena lui cea mai bună. Milo are și un frățior mic, pe nume Thor.

Personaje[modificare | modificare sursă]

  • Milo Powell, alias Căpitanul Flamingo este un tip hotărât și motivat. Este dotat cu toată credința și imaginația de care are nevoie un super-erou. Copii de pretutindeni se bazează pe el, de aceea este mândru să înfrunte o lume uriașă. Milo devine Căpitanul Flamingo, în costumul său roz și albastru.
  • Lizbeth Zaragoza este adepta fidelă a lui Milo. Este atentă și organizată și se topește de emoție când vine vorba de Milo, băiatul ei favorit. Liz este "vocea" care îi dăruiește Căpitanului Flamingo inspirație salvatoare.
  • Thor Powell este frățiorul mai mic a lui Milo. Acestuia îi place să saliveze pe pantalonii și să călăreasca mantia Căpitanului Flamingo.
  • Wendell este dușmanul aprig a lui Milo, deși sunt verișori. Îi place să arate că este mai bun decât Milo și e mereu în competiție cu el. Fiind studios, Wendell caută mereu o cale științifică sau matematică, pentru a căpăta un avantaj în fața Căpitanului.
  • Ruth Ann este rivala lui Lizbeth. Ea face ce vrea cu Milo, avându-l la degetul mic. La fel se poartă cu orice băiat din oraș, ceea ce o enervează grozav pe Lizbeth.
  • Max este unul din prietenii lui Milo. Este foarte sofisticat, dar nu e vina lui pentru că are 60 cm înălțime. Are de asemenea o ridicolă problemă de vorbire. Intră de multe ori în bucluc, dar Căpitanul îl salvează mereu.

Legături externe[modificare | modificare sursă]