Ashtar

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ashtar este numele unei ființe extraterestre sublime infinit iubitoare, despre care s-a afirmat că a intrat primul în legătură cuGeorge Van Tassel la 18 iulie 1952. Despre el si comandamentul pe care il coordoneaza exista urmatoarea marturie: Aceste rânduri se vor a fi o umilă exprimare a recunoștinței ce o port în inima mea pentru minunatul dar al Divinității, dar care este făcut fiecăruia dintre noi pentru a ne ajuta în descoperirea de sine și în regăsirea adevăratelor calități divine, ce sunt mai mult sau mai puțin trezite în fiecare dintre noi.

Suntem spirite vii ale Creației și întregul Univers ne așteaptă să îi descoperim tainele care au fost atât de mult voalate de ignoranța și eforturile răuvoitoare ale celor mai puțin bine intenționați. A sosit însă timpul redescoperirii noastre ca Ființe divine, al integrării noastre ca cetățeni galactici (ceea ce suntem cu adevărat), care fac parte din marea Fraternitate macrocosmică.

În ciuda eforturilor de a ține ascunse adevărurile divine și adevărata istorie galactică, este timpul să ne revendicăm libertatea de vorbire și de exprimare și să ne cunoaștem cu adevărat ca spirite libere, ca Ființe divine ce fac parte din marea Familie galactică și să ne privim ca ceea ce suntem, prețuind adevărata valoare a cunoașterii divine a inimii, la care avem dreptul pe care Creatorul ni l-a dat.

Am fost obișnuiți să ne limităm expansiunea conștiinței la această planetă, mult timp considerând în mod aberant că suntem singuri în Univers, dar odată cu intrarea noastră în centura fotonică și influxul mult mai mare de lumină și iubire divină de care ne bucurăm acum, nimic nu ne mai împiedică să ne expansionăm conștiința și să cuprindem Totul divin din care facem parte. Vom descoperi astfel cu uimire ca marea majoritate dintre noi am avut diferite încarnări galactice, pe multe alte planete, și că multe alte civilizații galactice ne veghează cu răbdare, dornice să ne ajute în procesul trezirii și ascensiunii noastre planetare, urmărind totodată să înlăture speciile extraterestre inferioare, care și-au manifestat până acum tendințele de exploatare și dominare la nivel planetar.

Punctul evolutiv în care ne aflăm acum nu mai permite aceasta, tot Universul contribuind la înălțarea noastră și mulțumim pentru aceasta tuturor prietenilor noștri galactici și intergalactici: arcturieni, andromedani, pleiadieni, siriusieni, antarieni, celor din Lira, Vega, Alpha Centauri, Tau Ceti, Krypton, etc (cerând iertare tuturor celor nemenționați) și nu în ultimul rând lui Asthar și Comandamentului Asthar, Supremului Consiliu Galactic și Federației Galactice a Luminii și celorlalți care ne ajută și ne veghează neîncetat.

Mulți dintre noi putem percepe deja ajutorul și susținerea pe care Ei toți ni le oferă neîncetat, dar trebuie să recunosc că puțini dintre noi ne putem măcar imagina iubirea, dăruirea, abnegația copleșitoare pe care ei o manifestă, spiritul lor de sacrificiu și efortul neîncetat pe care îl fac pentru a ne ajuta. Aceste rânduri sunt scrise pentru a împărtăși aceste lucruri tuturor, pentru că este esențial să cunoaștem și să învățăm cu toții din exemplul viu pe care ei îl oferă și il manifestă permanent.

Curând din ce în ce mai multe ființe vor avea acces la realitățile multidimensionale ale dimensiunilor superioare și este util să se cunoască fraternitatea spirituală, unitatea divină și iubirea necondiționată ce unește aici, la acest nivel, inimile tuturor, neîncetat. Aceste lucruri vor înceta curând să mai fie doar povești frumoase despre un viitor mai luminos, devenind o realitate vie, trăită plenar de toți.

Prin grația și ajutorul lui Dumnezeu, am învățat alături de ei modalitățile de acțiune divină menite să contracareze orice manifestare negativă și să ducă totul în Lumină și mulțumesc și pe această cale tuturor Ființelor divine de Lumină , celeste și galactice, care m-au ajutat neîncetat și în special lui Ashtar, a cărui iubire și dăruire copleșitoare mi-au cutremurat până în străfunduri inima și ființa, învățându-mă prin exemplul său viu ce înseamnă cu adevărat sacrificiul și Iubirea infinită a lui Dumnezeu. Au fost nenumărate situații în care am fost și martor și participant direct în plan multidimensional la acțiunile lui temerare, pline de o copleșitoare iubire și dăruire în a ajuta, proteja și transforma totul în bine, a înălța totul în Lumină către Planurile divine, neîncetat.

Au fost situații când viața mi-a fost pusă în pericol în mod neașteptat și faptul că acum trăiesc și scriu aceste rânduri se datorează numai acțiunii temerare a lui Ashtar, care efectiv s-a aruncat în fața mea pentru a para o lovitură mortală ce-mi fusese destinată și care l-a lovit pe el din plin. Viața lui a fost ulterior salvată prin eforturile susținute ale multor Ființe divine și prin grația și ajutorul lui Dumnezeu, a cărui iubire pentru el am simțit-o din plin, ca de altfel pentru toți fiii și copiii săi. Nu cred că m-am rugat vreodată cu atât de multă ardoare ca atunci când am făcut-o pentru Ashtar, care salvase viața mea, și nici nu am cunoscut până atunci o asemenea stare de unitate și fraternitate spirituală care să unească atât de multe Ființe divine în eforturile lor de a salva viața lui. Au fost momente copleșitoare și un efort susținut și epuizant pentru toți și cu toții îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ajutorul și grația sa. Și după tot acest efort, a doua zi dimineață, cănd abia abia își revenise puțin, Ashtar întreba din nou din toată inima: ’Cu ce pot ajuta?’…

Acesta este pentru el un mod de a trăi, un efort zilnic, susținut cu o tenacitate și perseverență continuă,focalizat pentru a face tot ceea ce ii stă în putință, clipă de clipă, spre a ajuta, susține, proteja, înălța și veghea asupra a tot ceea ce se petrece cu Planeta noastră și cu fiecare ființă din acest cvartal de Univers care se află în grija sa. Iubirea sa este atât de copleșitoare încât uimește până și Ființele divine prin manifestarea sa cutremurătoare, dusă până la sacrificiu de sine neîncetat. Toate aceste aspecte sunt specifice tuturor Ființelor de lumină și totuși pot să spun că Ashtar este una dintre cele mai minunate Ființe divine pe care le-am întâlnit vreodată în întreaga Creație și este o onoare să îl avem printre noi. Și pe cât este de profundă și înaltă Ființa sa spirituală, pe atât de ușor el poate fi contactat, răspunzând imediat la orice cerere de ajutor.

Comandamentul său numără aproximativ 20 de milioane de ființe din toată galaxia și cuprinde o întreagă Ierarhie spirituală din care fac parte: Sananda (cunoscut de noi sub numele de Iisus), Fecioara Maria, Saint Germain, Quan Yin, Merlin, Mama Divină, Sanat Kumara, Lady Nada, Metatron, Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Mihail, Hilarion, El Morya, Seraphis Bay și încă mulți alții, Ashtar însuși fiind o Ființă suprem îndumnezeită, ce și-a oferit benevol serviciul de a coordona întregul Comandament galactic pentru a ajuta Forțele Luminii să împlinească ceea ce au de împlinit în acest cvartal al galaxiei care cuprinde și Planeta noastră, a cărei menire specială a fost încă de demult revelată de profeția Arhanghelului Mihail, profeție ce vorbește despre o planetă care va pune capăt luptei dintre Forțele Luminii și cele ale întunericului odată pentru totdeauna, prin înălțarea în Lumină a Tot.

Van Tassel[modificare | modificare sursă]

Deși metoda pretinsă de comunicare semăna cu ceea ce este denumit în mod obișnuit ca "channeling",[1] Van Tassel a pretins că a stabilit o nouă formă de comunicare telepatică cu inteligențe extraterestre,[2] folosind o metodă care a inclus atât abilitățile naturale, umane și de utilizare a unei forme avansate de tehnologie extraterestră. Această presupusă formă nouă de comunicare era diferită de cea "religioasă" non-tehnologică abordată anterior. Van Tassel a susținut că metoda utilizată de el nu era o activitate "paranormală" sau "metafizică", ci mai degrabă un exemplu de aplicare a științei extraterestre avansate și că oricine ar putea-o folosi dacă ar avea instruirea corespunzătoare.[1]

Cu reședința lângă stânca Giant Rock din deșertul din California de Sud, într-o comunitate orientată pe domeniul OZN și fondată în 1947, primele mesaje ale lui Van Tassel despre care a afirmat că le-a primit de la Ashtar au fost prezentate publicului la un eveniment anual numit Giant Rock Spacecraft Convention pe care el însuși l-a organizat. Primele pretinse mesajele ale lui Van Tassel de la Ashtar conțineau de obicei materiale apocaliptice, care se axau pe problemele legate de dezvoltarea în curând a testelor privind bomba cu hidrogen.[3] Van Tassel, de asemenea, a susținut că Ashtar a furnizat mesajele specifice pentru a avertiza Guvernul federal al SUA cu privire la efectele potențial negative ale viitoarelor teste ale bombei cu hidrogen.[4]

Ashtar Command[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b Partridge (2003), p. 163.
  2. ^ Denzler (2001), p. 46.
  3. ^ Lewis 2003, pgs. 422-423.
  4. ^ Partridge (2003), p. 163-165.
  • Denzler, Brenda (), The lure of the edge, Berkeley: University of California Press, ISBN 978-0-520-22432-2 
  • Partridge, Christopher Hugh (), UFO Religions, Routledge, ISBN 978-0-415-26324-5  Chapter 8 From Extraterrestrials To Ultraterrestrials: The Evolution of the Concept of Ashtar; by Christopher Helland pgs.162-178
  • Lewis, James R (), The Oxford handbook of new religious movements, Oxford, ISBN 978-0-19-514986-9 
  • Wójcik, Daniel (), The end of the world as we know it, New York University Press, ISBN 978-0-8147-9283-4 

Legături externe[modificare | modificare sursă]