Anamaria Prodan

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Anamaria Prodan Reghecampf (n. 17 decembrie 1972) este agent FIFA, realizator TV și fotomodel român. A activat ca președinte de club la CS Buftea în liga a 2-a, președinte de club la FC Snagov în liga a 2-a, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Biografie[modificare | modificare sursă]

A absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia” (secția filologie) și Facultatea de Drept (Ecologie).

La data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al echipei FC Steaua București, cu care are un copil, Laurențiu junior (n. 31.08.2008-). Anamaria mai are 2 fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Rebecca (n.1999) și Sarah (n.2000).[1]

În 2008, a fost numită Președinte la FC Buftea în liga a II-a, fiind singura femeie care conduce destinul unei echipe din liga II-a.

În 2009 a devenit Președintele Executiv al Echipei FC Snagov, după care a activat ca general manager în liga 1 la FC Gloria Bistrița și general manager la FC Concordia Chiajna. În 2012 a devenit Președinte Executiv la U Cluj.[2][3]

Agent FIFA[modificare | modificare sursă]

Printre jucătorii impresariați de Anamaria Prodan se numără: Adrian Mutu, Ovidiu Herea, Adrian George Iordache, Mircea Bornescu, Iulian Tameș,[4] Cosmin Năstase, Nicolae Dica, Cătălin Doman, Stelian Stancu, Winston Parks, Vlad Bujor, Ioan Hora, Dinu Viorel, Lucian Sânmărtean, Cristi Hăisan, Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Mihai Pintilii, Doru Bratu, Andrei Prepelita,Cornel Ripa,Mihai Radut,Adrian Cristea,Florin Nita,Paul Pirvulescu, Pantelis Kapetanos, Nicusor Stanciu, Erico Da Silva, Elton Da Silva, Adrian Popa, Iasmin Latovlevici, Mircea Bornescu, Alin Buleica, Mihai Roman, Viorel Dinu, Federico Piovacari, Hristu Chiacu, Apostol Muzac, Leonidas Panagopulos, Eric, Alexandru Grigoras, Paul Batin, Ioan Mera, Costin Gheorghe. Are sub contract antrenori precum: Mircea Rednic, Cristi Pustai, Laurentiu Reghecampf, Cosmin Contra, Ionut Chirila, Miriuta[necesită citare].

Anamaria Prodan Reghecampf a fost desemnată în 2013 „Managerul anului” în Gala Fanatik[5] și „Managerul anului” în Gala Confidential. În anul 2013 a primit premiul „Managerul anului” la Gala Ambasad'Or Vip.

Cariera[modificare | modificare sursă]

La începutul anilor '90 scrie articole pentru publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”.[6]

Este prima femeie care a fost cooptata în echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro TV.[1][7] Au urmat colaborări cu Antena 1, Tele7abc și alte posturi de televiziune.

În 2007 a intrat în echipa postului de televiziune Romantica unde a prezentat emisiunea matinală alături de Catinca Roman și Nicoleta Voica. După un an, a avut propria ei emisiune la Romantica TV: "Pe contre cu Anamaria Prodan".

Are singurul reality show din Romania. -„Prodanca și Reghe” pe Euforia TV.[8] Emisiunea se află în cel de-al patrulea sezon. Prima serie-Dragoste in prelungiri. Seria 2- Aventura Americana . Seria 3-La placinte inainte. Seria 4- Afaceri de familie.

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]