Fișier:Pont de l'Europe (1).jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(1.536 × 1.024 pixeli, mărime fișier: 694 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Bureau Greisch
Descriere

Fotografie a podului Pont de l'Europe din Orléans, Franța, proiectat de Santiago Calatrava (proiectul arhitectonic) și Bureau Greisch (proiectul structural)

Sursa

Wikipedia în limba franceză, autor Roland45

Articol

Bureau Greisch

Secțiune folosită

Toată fotografia

Rezoluție joasă?

Nu

Scopul utilizării

Pentru identificarea podului Pont de l'Europe, un subiect de interes public, printr-o imagine cu impact vizual.

Înlocuibil?

Nu. Conform legislației actuale din Franța, opera arhitecturală este protejată și nu poate fi în nici un fel ilustrată prin imagini libere de drepturi.

Alte informații

Această fotografie prezintă o construcție protejată de drepturi de autor. Arhitectul ei, în acest caz Santiago Calatrava, posedă drepturile de autor asupra imaginii, drepturi garantate de Convenția de la Berna, articolul 2, 1º. Anumite țări, precum Franța, nu recunosc libertatea de panoramă, astfel că distribuirea fotografiei acestei opere este probabil ilegală. Utilizarea ei doar pentru a ilustra articolul în chestiune se încadrează totuși în politica Wikipedia de utilizare cinstită, însă este interzisă exportarea ei la Wikimedia Commons.

Utilizarea fotografiei pe Wikipedia în limba franceză, acolo de unde a fost preluată, este tolerată ca o „excepție la drepturile de autor”, conform votului comunității din 2006 și 2011. Conform instrucțiunilor Wikipedia privind materialele protejate:

Când o imagine are un motiv valid de utilizare cinstită doar pentru câteva din articolele în care este folosită, nu va fi ștearsă. Ea trebuie doar eliminată din articolele în care nu este utilizată cinstit.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Pont_de_l%27Europe_(1).jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală16 octombrie 2021 20:12Miniatură pentru versiunea din 16 octombrie 2021 20:121.536x1.024 (694 KB)Nenea hartia (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Fotografie a podului Pont de l'Europe din Orléans, Franța, proiectat de Santiago Calatrava (proiectul arhitectonic) și Bureau Greisch (proiectul structural) |Sursa=[https://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Pont_de_l%27Europe_(1).jpg Wikipedia în limba franceză], autor Roland45 |Articol=Bureau Greisch |Secțiune=Toată fotografia |Rezoluție joasă=Nu |Scop=Pentru identificarea podului Pont de l'Europe, un subiect de int...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații